|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podkład Oriflame GG adaptive-jaki odcien wybrac???
Mam wielka prosbe do Was kochane wizażanki
![]() Nie dawno skonczyl mi sie podklad, a zdecydowalam sie wypobowac GG adaptive oriflama, bo dziewczyny bardzo go sobie chwala ![]() Poniewaz potrzebuje go jak najszybciej, (w przyszlym tygodniu randka, a bez podkladu nie da rady!!!) najprawdopodobniej bede zamawiala na allegro. Tylko jeden maly problemik, zupelnie nie wiem jaki kolorek wybrac ![]() Teraz mam buzie lekko opalona, wiec wybor stoi miedzy 'natural beige' i ;golden beige'... Tylko nie wiem czy ten golden nie bedzie zbyt ciemny...a jednoczesnie nie chce byc blada jak trup na twarzy zwlaszcza, ze mam juz lekka opalenizne (cialko) Bardzo prosze, aby dziewczyny ktore widzialy palete kolorow tego podkladu, lub same go posiadaja, doradzily mi jaki odcien wybrac...bede bardzoooo wdzieczna ![]() Buziaki, Nelllcia
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkład Oriflame GG adaptive-jaki odcien wybrac???
golden beige jest raczej opalony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podkład Oriflame GG adaptive-jaki odcien wybrac???
Myślę, że natural beige będzie odpowiedni. Lepiej nie brać zbyt ciemnego. No i tak, jak pisze Cytrynka, myślę, że można przyciemnić np. pudrem w kulkach.
Najlepiej skontaktuj się z konsultantką, ona powinna mieć próbki i sobie sprawdzisz, który kolor bardziej Ci odpowiada. Pozdrowionka! P.S. Ja mam natural beige i jestem baaaaardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.