|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukuje...!!..
Poszukuje :
BARDZO CHETNIE WYMIENIE UBRANIA ZA FILMY NA DVD(koniecznie w plastikowych opakowaniach a nie kopertach) przede wszystkim koszulek / bokserek typu long niskich wąskich biodrówek dobryxh podkładów,tuszu do rzęs oraz perfum srebnej biżuterii spódniczek dzinsowych mini (wszystko w rozmiarze XS/S lub małe M) MÓJ WĄTEK http://www.wizaz.pl/forum/showthread...71#post2534571 Edytowane przez kasiadg88 Czas edycji: 2007-05-02 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Poszukuje...!!..
mam niskie wąskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() mam kilka repetytoroiw, moze bedziesz zainteresowana? ![]() 1) Repetytorium z jezyka polskiego , autor Maciej Chrzanowski syntezy epok, prady i tendencje, lektury, pojęcia , terminy uczylam sie z niego do matury, sa tam wszystkie epoki, niektore lektury i duzo potrzebnych rzeczy ![]() 2) mam tez kilka sciag z Grega z epok : Mloda polska XXlecie mdzywojenne renesans,barok antyk srdniowiecze 3) opracowania lektur, Teresa Nowacka z epoki pozytywizm, XXlecie mdzy wojenne (te sa zniszzone bo odziwczylam je jeszcze po kolegach mjego TZta) ale dobre opracowania. Jesli chodzi o WOS to mam Arkusze egzaminacyjne z Omegi. fajne, robilam je do matury i naprawde te cwiczenia pomogly, niezniszczone bo rozwiazywalam na kartkach ![]() mam tez Materialy zrodlowe z Wosu, z Operonu, Bardzo fajne, korzystlama z nich jak kulam na maturke, tez bardzo pomogly ![]() jesli cos bys wybrala sobie to odp w moim watku, nie zagladalam do twojego wateczku z ubraniami,ale jakbys cos znalazla to pewnie bym sobie cos wybrała ![]() aaha! mam jeszcze kilka lektur z Grega, z opracowaniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hmm... a moze zainteresują Ci płyty z probnymi testami do matury? mam peeeeełno ich w domu, ok 20.
mam jeszcze w wątku śliczny srebrny pierscionek w kształcie węża i poza wątkiem mam fajny pasek: szeroki, cały pokryty czarną koronka ![]() kurcze, bo bardzo mi sie podobaja te twoje złote kolczyki, srebrne balerinki i czarna koszulka - mozesz mi podac dlugosc wkladki w butach i czy ta koszulka naprawde jest z siatki? i jeszcze fajne masz te jeansy new yorker xs - moge prosic o wymiary? czego jeszcze szukasz? chetnie przewertuje szafe, bo chciałabym sie z Toba wymienic ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ja mam sporo pasków na str.1 zajrzyj do mnie
mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151694 !!! Duuuże dokładki na str.2 i 3 !!! proszę odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.