![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy i inne
NIEAKTUALNE
* E.Arden Spiced Green Tea 45/50 ml-nie ma już ,poleci do wilhelminy *Naomi Campbell Winter Kiss 28/30 ml *Absolue Simply Red Rochas 50 ml * Birmane Van Cleef&Arpels Perfumed deodorant Natural Spray 125ml ubytek 10% * Flor Agatha Ruiz de la Prada 25/50 ml *Simply Clinique ok.40/50 * odlewka Sensations Jil Sander 10ml ( nie ma już) *odlewka Feminite du Bois 7ml (nie ma już) inne: Estee Lauder tonik Clean Finish 100 ml nowy Estee Lauder Future Perfect 7ml nowy Clinique DDMgel 20/30 ml Clinique Pore Minimizer thermal-active skin refiner 30ml Zestaw z wit E z The Body Shop : krem na dzień 30ml, krem na noc 30 ml i mleczko z tonikiem 12 ml(korekta: wszystko po 15 ml - kremy i mleczko) Zel do mycia ciała oliwkowy z Body Shop 60 ml nowy Bath&Body Works krem do ciała Ogórek i Melon tuba 226 ml ubytek max 10% Neutrogena chusteczki do demakijażu 25 szt nowe Szukam głównie zapachów.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2007-11-02 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy i inne
Może cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Diesel Plus Plus 75 ml (minimalny ubytek)
*Naomi Campbell Winter Kiss 28/30 ml Zestaw z wit E z The Body Shop : krem na dzień 30ml, krem na noc 30 ml i mleczko z tonikiem 12 ml czyz najdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
agniese79, irsin - niestety nic nie znalazłam, dzięki.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię coś za odlewkę FdB?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=cheer
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj, interesują mnie u Ciebie dwie rzeczy:
1. Diesel plus plus, 2. odlewka Feminite du Bois, W zamian mogę zaproponować: - podkład Bourjois Repultant Reboosting, odcień 64 - abricote, kupiony 3 tyg. temu, uzyty od tego czasu tylko 2 razy, więc praktycznie nowy - Farba do włosów Wella Decore odcień 3/0 ciemny brąz, kompletny zestaw, nowa wersja z fluidem przed koloryzacją, nowa - odlewka Anisia Bella Aqia Allegoria w buteleczce z refana z atomizerem ok 15 ml - odlewka Safari Ralph Lauren 8 ml - odlewka Theorema Leggero 6 ml - miniaturka Rose Absolue YR 4/5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cheer - niestety nic nie znalazłam, dzięki.
iona - chetnie bym jakiś zapach przygarnęła ale z tego co proponujesz to oprócz AA(nie lubię) mam wszystko ,a za podkład i farbę podziekuje też.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Winter Kiss ?
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Estee Lauder tonik Clean Finish 100 ml nowy
Estee Lauder Future Perfect 7ml nowy Clinique DDMgel 20/30 ml Clinique Pore Minimizer thermal-active skin refiner 30ml Zestaw z wit E z The Body Shop : krem na dzień 30ml, krem na noc 30 ml i mleczko z tonikiem 12 ml Zel do mycia ciała oliwkowy z Body Shop 60 ml nowy Bath&Body Works krem do ciała Ogórek i Melon tuba 226 ml ubytek max 10% To by było to co mnie interesuje ![]() Proszę o odpowiedźi rzucenie oka na moje przedmiociki
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
smerfeta01 - na wymianę szukam innego zapachu , nic nie znalazłam ,dzięki.
emilaa8 - tylko kosmetyki, zapachy zwłaszcza mnie interesuja na wymianę, więc dzieki również.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za odlewkę FdB
![]() mam jeszcze do odpsikania zapachy: Champs elysees, Time to play, Rosamor, Brit, Visit, Linique Happy, Lacoste pour femme, Obsession night, Paris Roses YSL, Style J.Sander, Skin, Celine Fever, Premier Jour, E.Tracy limited edition, Sun delight, Les belles zielone, Escada liliy Chic, Escada Loving bouquet.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj Groszku,
chętnie bym skorzystała z Cinema albo Style Jil Sander tylko problem w tym ,że strasznie nie lubie tych odlewek, głównie dlatego sie ich pozbywam. A nie masz ochoty pozbyć sie całej Jil sander może bym coś znalazła jeszcze ciekawego i ubiłybiśmy interes...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ni znalazłam, dzieki.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Future Perfect 7ml nowy
czyto miniaturka? moze znajdziesz cos u mnie ??
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic z kosmetyków nie znalazłam a tylko to mnie interesuje, dzieki.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam! zainteresowana jestem zapachem Absolu Simply Red- Rochas na wymiane moge zaproponować perfumy J. del Pozo halloween 55-60ml/100 butelki- tester z zakretką lub jakis kosmetyk tzn:Cienie Shiseido nr 13 Silent movie
Cinema muet Jest to kolor grafitowo-czarny a drugi to jasny beż , kilka razu uzytu, jest prawie cały w czarnym, ładnym pudełku z lusterkiem i pedzelkiem z pacynką. Cienie Inglot Matrix 438- morski -raz uzyty, Perła 505- róż -3 razy uzyty Cienie Bourjois Trio D'ombres a paupieres Le Roses 45 zuzycie 50 % Cienie Loreal Color Trio Appeal -316 rose platine -oczy szare zużycie to : uzyty moze z 3 razy, jeden kolor nie uzywany wogle. Błyszczek bezbarwny powiekszający usta sally Hansen Lip Inflation- zuzycie okreslam na 60% POLECAM moje kosmetyki sa w 100% orginalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
poszukuje w zasadzie tylko innych zapachów na wymiane ale akurat Halloween to zupełnie nie moja bajka, jakbyś miała jeszcze jakiś na zbyciu to zapraszam.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może cos jeszcze znadziesz z zapachów na wymianę, szukam raczej cięższych. Pozdrawiam i dzięki.
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Szkoda mi troche Style, bo w sumie to FdB bym brala w ciemno, bo b. chcialam poznac ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
http://www.osmoz.com/encyclo/marques...NGUE&LANGUE=FR
Groszku, znalazłam opis tego Flor na osmozie ale po francusku to niewiele rozumiem tylko te nuty zapachowe a od siebie moge powiedzieć że to zapach taki ciepły, z cytrusowym ale nie słodkim początkiem i dalej robi sie coraz fajniej, miałam go prawie całe lat o użyciu i wspominam b.dobrze , na ubraniach tez potem go odnajdywałam jako miły ślad.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj Doroto,
jutro postaram się dodać zdjęcia a co do trwałości to jest moim zdaniem bardzo trwały w zupełności zastępował mi perfumy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.