|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LA SPOSA - Saturno
Witam
Czy mierzył Ktos może suknie LA SPOSA model SATURNO, to taka z falbanami z tyłu, cała koronkowa, a może ktoś ma zdjęcia jak wygląda ta suknia nie na modelce, szczególnie chodzi mi o pas z przodu i z tyłu, albo jakiekolwiek zdjęcia - na tych na stronie producenta duzo nie widać.. Edytowane przez kolanko Czas edycji: 2011-04-14 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LA SPOSA - Saturno
Udało mi sie odszukać dość duży format zdjęcia (suknia na modelce), jak coś jeszcze poznajduje dam znać.
Pozdrawiam Marta ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki za pomoc, faktycznie troszke większe niż na stronie Madonny - przynajmniej coś widać tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja ja mierzyłam- nie mam niestety zdjec bo wygladałam jak free willy- uwolnic orke albo jak to okreslila pani z Madonny szpilka wbita w beze, tern jest olbrzymi i okropnie ciezki jak sie go podepnie to za toba usi byc z 1,5 metra miejsca abys mogla tanczyc, poza tym koszmarnie ciezki tren i cala suknia...dla mnie porazka - to jest fajna suknia dla dziewczyny w rozmiarze 40-42(to jest opinia rowzniez pani z Madonny) a nie ledwie 36 jak ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiatm ponownie
Byłam w Madoonie i zmierzyłam ją wkońcu. Mam rozmiar 34 i wyglądałam w niej dobrze - nie jak beza 9 może miałaś za szeroka chalke pod nią. bardzo ładnie podkresla kształty i myslę ze pasuje własnie na szczupłe osoby ( jak prawie wszystkie mnie wyszczuplają tak ta nie) CIężka jest to fakt, no i droga i własnie przez tą cenę jej nie kupie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie.Długo szukałam swej sukni-az wreszcie znalazłam, zakochałam sie w niej tak jak moja poprzedniczka.Gdy tylko ją założyłam, wiedziałam że to ta.To model saturno-
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Zamówiłam sukienkę w salonie Madonna w Krakowie.(Rondalla). Ceny wysokie - liczyłam na super jakość obsługi. Sukienka piękna. Niestety panie krawcowe totalnie ją spaprały . Przy mierzeniu w salonie okazało się, że podszewka jest dluższa niż koronka. Po poprawkach wydawało się dużo lepiej , ale trochę sobie w niej po domu pochodziłam i okazuje się, że jest za krótka - cały but na wierzchu. Nie mówiąc już o tym, że nie poprzyszywane po skracaniu perełki odpadają. A trenu po podpięciu w żaden sposób nie da się sensownie ulożyć - wszystko się paskudnie zwija
![]() ![]() Mam nadzieję, że będziecie miały więcej szczęścia Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
pedrula- OH MY GOD! JESTEM PRZERAŻONA W TAKIM RAZIE!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.