![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
starajace sie mamy
Czesc dziewczyny
Mam dowas takie pytanie moze, któras zwas tez tak, mjała prosze zebyscie mi cos doradzily bo sama niewim corobic . Otóz tak odluszego czasu lecze sie, zeby zajsc w ciaze wiem jaka, jest przyczyna mojej choroby lecze sie w klinice od niepłodnosci co miesiac mam robiony motroning czy, pekaja pecherzyki czy nie. Lekarz teraz przepisał mi zastrzyk perganyl 500jednostek i to dwa naraz mjałam robiony w 13 dniu cyklu, w 20dniem cyklu zrobiłam test ciazwy rano i wyszły dwie piekne kreseczi i teraz niewiem czy moze byc wynik zfałszowany potym zastrzyku .Czy naprawde jestem wciazy z której bym sie bardzo cieszyła napiszcie czy tak mjałyscie bo niechce zwariowac odtego wszystkieko. Dziekuje za wypowiedzi . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: starajace sie mamy
Cytat:
![]() Watek przenosze na mame z klasa
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: starajace sie mamy
super ula
![]() dopisuję się do tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rzabbocop
|
Próbować do skutku!!!!!!! cz. III
Link do części II http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181319
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
![]() ![]() Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 02.08 / test po 31.08 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 07.08 / IV cykl z Clo / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 10.08 / test. po opóź. @ / Gliwice *aurora* ~~~~~~~~~~~~ @ ??? / test. ??? / ??? BRAK DANYCH Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 06.08 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~ @ 12.07 / test. po opóź. @ / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~ @22.07 / test. po opóź. @ / Krapkowice Eenax (Ela)~~~~~~~~~~ @ 20.07 / test. 18.08 / ??? Fredziunia (Fredzia)~~~~ @ 07.07 / test. ??? / Stuttgart Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 29.07 / test.??? / Wielkopolska GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 13.07 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.08 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 03.07 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 06.08 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 27.06 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Ząbkowice Śl. Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 23.07 /test. ??? / Nowy Sącz konczita (Dorota)~~~~~~~ @ 08.07 / test. 08.08 / Zabrze Madziorka (Magda)~~~~~ @ 19.07 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~ @ 16.07 / test. nie będzie / Chojnów "Magdalena" (Magda)~~~ @ 10.08 / test. ??? / Niemcy mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 06.07 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~ @ 10.08 / test. ??? / Wrocław milunia ania~~~~~~~~~~ @ ??? / test. ??? / Rzeszów BRAK IMIENIA moni.qa (Monika)~~~~~~ @ 05.07 / test. 05.08 / lubuskie roxi1980 (Kasia)~~~~~~~ @ 08.08 / test. 06.09 / Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA sonia 1981 (Sonia)~~~~~ @ 12.08 / test. ??? / Bytom statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 08.07 / test. po opóź. @ / okolice Warszawy 83monia (Monika)~~~~~~ @ 31.07 / test.??? / Koszalin Są dwie kreski II... już 16!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 ![]() Naniosłam kilka uwag - proszę zaznaczone osoby o ewentualne aktualizacje Zobaczyłam cz. III i nie mogłam się powstrzymać przed wklejeniem listy - mam nadzieję, że pozytywnie zakończony wątek nr II będzie dobrym znakiem i teraz już poleci z górki ![]() ![]() Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-08-13 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to ja sie melduje na nowym wątku jak juz tak nas zmuszają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
To chyba pierwszy watek, który ma III części. Ale w końcu trzeba próbowac do skutku
![]() Życzę wszystkim dziewczynom, żeby pospadały z tej górnej listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Myszko gratuluje serdecznie
![]() ja niestety zobaczyłam dzis chyba juz poraz setny 1 kreske. @ miała być wczoraj dzis temp 37,1 myślałam że padne z radości, ale oczywiście nie zarobiłam 1 kreską przez łeb. brzuch boli symptomatycznie, niech ta cholera przyjdzie i zakończy sie. niech już rozpoczniemy nowe starania. jest mi źle. czuję żal, ból i złóść ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy kolejny wątek III i jak Jola napisała czas spadac z listy górnej na dolną wiec do dzieła ![]() ![]() Oby ten wąteczek obrodził w same fasolki i by kapuścione pole było puste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale za to bedziesz mamusia majowa, tak ja ja ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dzieki dziekwczyny że próbujecie mnie pocieszyć. wiem że większość z Was przechodzi przez to samo, ale ja już nie mam sił.
kiedy oatrzę jak długo jestem na tym forum, to ogarnia mnie panika. weszłam tu kiedy już jakis czas sie staraliśmy. i nadal się staramy. choć ja już mam dość. oczy sobie wypłaczę ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
No ładnie, ledwo zaczęłyśmy mówić o III cz. a tu już powstała
![]()
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Bazylia u nas problem stanowią leniwe plemniki mojego tż. leczenie dopiero 1,5 mca wiem, że muszę dać im czas. najbardziej wykańcza mnie takie oczekiwanie. przyszłaby ta @ w terminie i byłoby oki. a tutaj temp podwyższona @ brak, a na teście 1 kreska. to mnie dobija. ona zawsze jest regularnie kiedy czuję, że ma przyjsć to oki. tempka spada i wszystko jasne, a tutaj takie anomlie.
![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
m@gd@len@ - nie będę wiele pisać - doskonale rozumiem Twój ból i wiem, że nic nie jest w stanie w takiej chwili pocieszyć - ciężko zrozumieć, dlaczego akurat MNIE (NAM) się nie udaje, szczególnie, gdy ma się wrażenie, że wszystkim wokół przychodzi to bez trudu... Przytulam Cię mocno - z wielką nadzieją, że los szybko nas wynagrodzi za to czekanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Roxi ja też mam nadzieje, że szybko spadniemy na dolną część listy.
teraz idę się przespać to bardzo pomaga. ![]()
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze w wekend przechodzilam przez to samo co ty, tez spoznila sie przeszlo tydzien czego nigdy nie mialam a jak mnie w piatek zalalo to do dzis musze sobie pobeczec ![]() A wlasnie wrocilam od przyjaciolki ktora ma 3 dni do terminu porodu, do nie przyszla kolezanka ktora wpadla i jest w jakim 4 czy 5 miesiacu i ja posrod nich, musialam isc do domu bo ledwo powstrzymywalam placz jak ta druga zaczela opowiadac ze corke bedzie miala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]()
Melduję się w trzeciej częsci, oby dla wielu z nas ostatniej!!!!
Roxi czy mogłabyś zmienić moje dane @ 12.08.08 testowanie - nie wiadomo Nawet nie miałam doła jak dostalam wczora, bo się z tym liczyłąm. Teraz czekam az mi się skończy i zaczynam się brać za siebie, czyli na kontropne usg i robię badania hormonów i nasienia męża. Obiecałam sobie, ze ten miesiąc jest ostatnim kiedy mierzę temp. i się staram. w przyszłym miesiącu daje sobie luz, ale musze wiedzieć, ze ze mną i z mężem jest wszystko okij, ze tylko musimy czekac na odpowiedni moment. Gratulacje dla nowej ciężaróweczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
wyobrazacie sobie coś takiego. oszaleję za moment. poczułam cos dziwnego i przekonana byłam że czas się zaopatrzeć w środki higieniczne , bo @ przylazła. poszłam do wc a tam zamiast krwi śluz ciągnący jak płodny. normalnie
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
no to i ja za wami przyszłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane!!! Przesyłam fluidki na III CZESC Wąteczku próbować do skutku mam nadzieje ze teraz bedzie bardzo owocny- najlepiej jedna fasolka po drugiej -albo wszystkie naraz! ![]() ![]() ![]() ![]() weteranki i nowe staraczki wciągajcie ile sił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
$^&$%&$^*&*)%$#%$&%^*&*_) (+)^&&$#^#$^$*^)(*+)_^&$% &%^*^&( 6*%^*&$%^*&^&()*)^*%*(^*) (+()^*%$*%&()&*(_ &%*%(%^&$^# %^*^&)(&*(_*()^&&$^%#$^#$ &$%*&$*%&(^&)&*)*(_^( %*^%&(%()*&(_&*(_&(&^&(%) *(_^(*_^*(+_&()+(&)(+( ^&*)%)*&)$$##(&*_&()+)()* (^&$*)&*%%&#*#&*)(+__)|+) _ 8%^&(&*_(&$^#*%&#$^%(*&*( *&_)+_)|^&%*^*(%*)^*(_()& _ 7*(^&%*&%#*^%&(*_)()+)_+* &$%&$&*%&(*(_)||&$%#^#^$% * 8%^&$#&%^(&*__|+_+|&^$%^# ^**&)()++*&(^^%*^ %^*%*$&#^$&$^*^&()*&(^&%^ &*%^*&*)(_()()*%^&$&$% ^* %^$^$#%^#^#&#&#%&$$#*%*%( &*()&*^%*%^*^&(&*( %^*%^*^&(%^#$^#$#^#&%$*^& )*&)^&*$%^$#&$%&*^( *%^&$*%^*#$#$^#^$%*^&()*_ +)_|+^%*&%^&*%^(&*)_ ^&*$%^*^&)(&_()+)_&*(^%&$ ^#%$$&^()*(_)+*^&%^&%^*%^ 5^&*%^*&*)*(_&(^&%#%#^$*^ )(_&^*$%&%(*(_()+()+)_+* 8%^*%&$^#%&(*&_()+*)(+*^% &%*%^(&*()*(_(*_()&*(&*_* $%&$*%^*% $%&$&%*%&(%&*(^*&$%&$%&%^ *&*(&*)&*)^*)^*)^)^*()^ * %^&$^*^&(&*)*()&*(%*$*#** %&*(*()&(^&%&*(^&*)^()^ *( 6*$^&(^*)(&_*(_&*(_^)^*)% *)%&)*(_&*()_(&)_&*(_^*(_ ^*(_&( 89_^%*(_&()+_*)+&*(&(&^(^ &*)*_()+*)+)_+*()+&+*+*)_ + 7_&*)_+*)_+)+&*(_(^*))$($ (&*)*(+_)_+)_+*(&*(^&(^*) &*_()( ![]() ![]() ![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!! cz. III
dziewczynki w poprzedniej częsci przez 4 misiace pojawiło sie duuuzo fasolek
![]() ![]() trzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!! cz. III
zglaszam sie rowniez w 3 czesci...
![]()
#26 |
Rozeznanie
|
i ja melduję się w części 3 i mam nadzieję że długo tu nie posiedzę
![]() ![]() Roxi możesz wpisać w listę @ 11.08. /testowanie ?/ okol. Dzierżoniowa
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 02.08 / test po 31.08 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 07.08 / IV cykl z Clo / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 10.08 / test. po opóź. @ / Gliwice *aurora* ~~~~~~~~~~~~ @ ??? / test. ??? / ??? BRAK DANYCH Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 06.08 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~ @ 12.07 / test. po opóź. @ / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~ @22.07 / test. po opóź. @ / Krapkowice Eenax (Ela)~~~~~~~~~~ @ 20.07 / test. 18.08 / ??? Fredziunia (Fredzia)~~~~ @ 07.07 / test. ??? / Stuttgart Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 29.07 / test.??? / Wielkopolska GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 13.07 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.08 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 03.07 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 06.08 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 27.06 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Ząbkowice Śl. Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 23.07 /test. ??? / Nowy Sącz konczita (Dorota)~~~~~~~ @ 08.07 / test. 08.08 / Zabrze Madziorka (Magda)~~~~~ @ 19.07 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~ @ 16.07 / test. nie będzie / Chojnów "Magdalena" (Magda)~~~ @ 10.08 / test. ??? / Niemcy mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 06.07 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~ @ 10.08 / test. ??? / Wrocław milunia ania~~~~~~~~~~ @ ??? / test. ??? / Rzeszów BRAK IMIENIA moni.qa (Monika)~~~~~~ @ 05.07 / test. 05.08 / lubuskie niunieczek (?????)~~~~ @ 11.08 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~ @ 08.08 / test. 06.09 / Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA sonia 1981 (Sonia)~~~~~ @ 12.08 / test. ??? / Bytom statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 08.07 / test. po opóź. @ / okolice Warszawy 83monia (Monika)~~~~~~ @ 31.07 / test.??? / Koszalin Są dwie kreski II... już 16!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 ![]() Naniosłam kilka uwag - proszę zaznaczone osoby o ewentualne aktualizacje
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane!
Rzadko się odzywam ale... nie mogę uwierzyć, ze to już 3 część jak dziś pamiętam 1!!Jeju to już tak długo. życzę Wszystkim krótkiego pobytu a wątku ![]()
#29 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Wiecie co to fakt,że ten wątek jest jedynym tak długim wątkiem,ale to jest niestety smutne,że aż tak wielu małżeństwom,parom,itd.tak trudno jest dozekać się potomstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.