|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tipsy żelowe a prace domowe
Za kilka dni idę zrobić sobie wymarzone żelki ;] ale dreczy mnie jedna rzecz mianowicie jak to jest z pracami domowymi..
![]() ![]() inni pisza że, trzeba na takie paznokcie uważać (czyli zmywać w rękawicach, nie pchać rąk do ACE ani domestosa, nie podważać, nie dłubać, nie stukać), a wtedy na pewno odwdzęczą sie pięknym wyglądem. inni znów pisza że maja żelowe tipsy i robia wszystko tz. zmywam bez rekawic, chodzę na basen, sprzątam i uzywam detergentów, stukam nimi przez 8 godzin dziennie w klawiaturę i nic. wiec blagam was napiszczie jak to wkoncu jest najbardziej interesuje mnie pranie ręczne bo to niestety muszę czesto robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tipsy żelowe a prace domowe
Witaj
![]() Ja noszę żeliki już jakieś 1,5 roku z małymi przerwami i muszę powiedzieć że jeśli są one dobrze wykonane to nic się z nimi nie dzieje podczas codziennych prac domowych. Pływałam z nimi za równo w morzu, w jeziorku i w basenie też ![]() ![]() W jednym się zgodzę przy tipsach nie można nic skubać, dłubać, ani ich podważać ![]() Aaaa co do prania ręcznego to właśnie skończyłam prać 6 bluzeczek i moje pazurki wyglądają tak samo jak przed praniem ![]() Oczywiście bez przesady trochę trzeba na nie uważać ale to tak jak ze swoimi ![]() Więc nic się nie martw idź do dobrej stylistki i ciesz się swoimi pięknymi pazurkami ![]() Serdecznie Cię pozdrawiam i oczywiście pochwal sie swoimi pazurkami jak będziesz mogła, buźźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
e tam..ja je mocze, nie uzywam do prac domowych rekawic, nawet do prania czy mycia kibla
![]() i nie powinno byc jak sa dobrze zrobione...
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm, no ja moze wypowiem sie z wlasnego doswiadczenia: stukam w klawiature spoko, i to pazurkami, bo nawet jakbym chciala palcami to nie umiem jak mam dlugie paznokcie i od tego napewno mi sie nie lamia, mocze je tez nawet dosyc czesto, rzadko piore recznie, ale napewno zel ci sie nie rozdwoi i nie rozmieknie ani nie peknie od wody tego mozesz byc pewna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mi tam w niczym nie przeszkadzaja, wszystko robie normalnie i nic sie z nimi nie dzieje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ze można robic "wszystko"- dziewczyy z tipsami zazwyczaj normalnie wykonuja prace domowe. Jednak trzeba na nie uważac.
większośc dziewczyn, które wypowiedziały sie w tym wątku nosi tipsy od lat i to ""uwazanie" na nie maja juz we krwi. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.