|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Suknia ślubna - gdzie szukać? -> Śląsk
Witam!
Przepatrzyłam 14 stron tego podforum i raczej takiego tematu nie było. Gdzie na Śląsku znajdą salon ślubny, gdzie suknie nie kosztują ok. 2-4 tysięcy -> uważam, iż takie ceny to lekka przesada. Może polecicie jakiś salon? A może znacie dobrą krawcową, godną polecenia? Proszę o adresy, namiary, orientacyjne koszta. Pozdrawiam serdecznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Suknia ślubna - gdzie szukać? -> Śląsk
Cytat:
Witam cię Kaffienka ![]() Nie wiem dokładnie skąd jesteś i kiedy bierzesz ślub ale mogę ci polecić dobrą krawcową która szyła sukienkę mojej koleżance. Jest tylko jedno ale.....tej kobiecie trzeba podać termin ślubu najlepiej dwa tygodnie przed planowanym bo podobno zdarzały się małe opóźnienia dlatego dla pewności podajesz wcześniejszą datę. Zakład krawiecki znajduje się w Krakowie (nie wiem czy dla ciebie to nie jest za daleko). Całkowity koszt sukienki, bolerka, welonu i rękawiczek to 800 zł ![]() Krawcowa szyje z własnych projektów, ze zdjęcia lub też z twojego projektu. nie ma teraz namiarów ale wpisz w wyszukiwarce w googlach MAJA SUKNI ŚLUBNE i powinnaś znaleźć. Powodzenia i daj znać jak się zdecydujesz. Aha... ja też u niej szyję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ślub planuję na czerwiec 2009, więc w razie czego to nie będzie problemu, żeby tej Pani podać termin wcześniejszy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ślub planuję na czerwiec 2009, więc w razie czego to nie będzie problemu, żeby tej Pani podać termin wcześniejszy.
![]() Ja biorę ślub 5.07.2008 a zaliczkę byłam zapłacić 19.11.2007 i to już był ostatni dzwonek żeby zaklepać sobie ternim. Miej to na uwadze kiedy się zdecydujesz na tą kobietę. Myślę że to bardzo przystępna cena (na każdą kieszeń) więc pewnie dlatego ma tak pozajmowane terminy. Życzę powodzenia ![]() Odwiedziłaś jej stronę internetową? Jak wrażenia? Wybrałaś coś dla siebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale u niej można szyć z jakiegokolwiek projektu, tzn. nie z jej studia? A jaki Ty masz projekt? Pochwal się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.