|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
biała herbata-krem?
Dopiero od jakiegos czasu wyzwalam sie spod swojego ulubionego kremiku Vichy;-) bałam sie drogich eksperymentow..ale uznałam ze potrzebuje juz cos mocniejszego i ze skrajnosci w skrajnosc ,ku mojemu zadowoleniu maziam sie juz wszystkim..kosmetyka poczyniła wielkie kroki w strone nieuczulania..nawet mocne retinolowe preparaty przyjmuje moja skóra bez protestów.
Ale wsród tego natłoku kosmetyków zauwazyłam że szczególnie mi pasuje krem z biała herbata, i tu mam problem bo nie moge znalezc takowych..czy orientujecie sie jakie kremy oprócz Avonu ja zawieraja? panie sie patrza na mnie jak na dziwadło jak wybrzydzam w kremach..i pytam o to...a mieszkam w przyslowiowej dziurze i mam kłopoty z takim doinformowaniem.. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: biała herbata-krem?
Możesz zerknąć tu: http://www.visal.pl/sklep.php
Co prawda nie uzywałam kosmetyków Bandi, tylko próbki jak na razie, wiec nie mogę stwierdzić, czy sa dobre, czy nie, ale jest tam seria z białą i zielona herbatą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Biała herbata jest też w kremach oligovital firmy oceanic.
Recenzje kremów są w KW, u mnie na wsi były próbki więc może i w swojej miejscowości je dostaniesz.Ja mama próbkę kremu na dzień do cery normalnej i mieszanej -mogę Ci oddać. Pozdrowienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziekuje Edytko..
Obejrzałam oceny tej firmy na KW cieszy sie niezła opinia ale tylko z bandi wchodzi w rachube ten nawilzajacy.. Moze ma ktos jkaies jeszcze pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja nie w sprawie kremu, ale pierwszy raz ktoś nazwał mnie na Wizażu po imieniu (i to w jakiej miłej formie). Od razu zrobiło mi się bardzo miło i poczułam się mniej anonimowa, a że miałam dziś dość ciężki dzień, to tym bardziej. Dziękuję, blo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wizaz to jedno z cudowniejszych miejsc w necie, ale ciezko pozbyc sie tu anonimowosci;-) trzeba ciezko na nia zapracowac;-)
Nic dziwnego liczby mowia za siebie setki odwiedzin, dzis jestes jutro nie...Nawet nie wiem jak dlugo trzeba i co zrobic aby ktoś z bardziej z prywatnej strony sie zainteresował..dana osoba . ale to dla mnie nie problem ![]() pozdrawiam Rano ide szukac oceanica ,jak cena sie okaze za duza jak na test..to bede milgraf nachodzic o wymiane probka;-) bo w mojej dziurze o probkach mozna zapomniec;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.