|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Odlewek, probek, flakonikow perfum, atomizera do Flowerbomb, tuszu do rzes
zamykam
W tej chwili bardzo intensywnie szukam: Lubie balsamy uzupelniajace linie zapachowe perfum, teraz szukam: Deep Red Black XS Wish Magnetism Princess Flowerbomb Light Blue I love love Innocent ATOMIZERA DO FLOWERBOMB!!! Bardzo pilnie potrzebny, moze komus jest niepotrzebny bo skonczyl swoja flaszke. Poza tym: - Lou Lou -Flowerbomb Extreme -Tumulte -slodkich niszowcow -Midnight Fantasy -Fanstasy co do pojemnosci to wszystko jedno czy to beda probki, odlewki czy koncowki pelnowymiarowyh flakonow. -dobrego tuszu do rzes z gornej polki, chetnie cos tworzacego efekt sztucznych rzes bo moj Diorshow jest na wykonczeniu w zamian cos z mojego watku, moge znalezc tez cos poza nim jezeli cos mnie bardzo zainteresuje Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-08-16 o 03:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Odlewek, probek, flakonikow perfum, atomizera do Flowerbomb, tuszu do rzes
Podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy:
E.LAUDER tusz Lash XL brąz, świeżutka, użyty 2 razy KERASTASE Ciment Thermique Odbudowujace mleczko termoaktywne, zost. ok.50ml KERASTASE, Nutritive, Bain Satin 2 szampon,ubytek zaznaczony na zdjęciu JOICO -Pak reconstruct, Szampon do włosów zniszczonych z 300ml,ubytek zaznaczony na zdjęciu NU SKIN Polishing peel (peeling wygładzający ) zostało ok.40% z 50ml- kosmetyk pochodzi z wymiany 1. GUERLAIN L'INSTNturT MAGIC 1ml 2. GUERLAIN L'INSTANT EDT 1ml 3. GUERLAIN L'INSTANT EDP 1ml 4. GUERLAIN INSOLENCE 1ml 5. KYLIE MINOGUE, Darling, 1,2ml atomizer 6. IDOLE De Lubin EDT. 2ml atomizer Znajdziesz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odlewek, probek, flakonikow perfum, atomizera do Flowerbomb, tuszu do rzes
zajrzyj do mnie mam Maybelline, Volum' Express Lift - Up Mascara (Tusz pogrubiający i unoszący rzęsy) a poza wątkiem miniaturę tuszu z Sephory
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
mam końcówkę (na dwa razy) żelu do mycia Deep Reda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
w Twoim watku podobaja mi się te cienie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1215639014 jednak rozumiem że żel to za mało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
jeśli jest cielisty to tak
![]() najbardziej zalezy mi na cieniach/miniaturkach, odlewkach słodziaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
nie niestety nie jest cielisty, jest taki truskawkowo sorbetowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
może jakiś brązer bezdrobinkowy do policzków? pielęgnacja cery tłustej? jakaś pielęgnacja włosów?
![]() ja bardzo chętnie wymienię żel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
mam tylko jeden brazer, ziemie egipska i jej nie zamienie na nic, zreszta tez ma drobinki, pielegnacja cery tlustej? hmm mam maseczke Daxa z glinka, jakas maseczke Zeptera ale tam malo zostalo, a tak to nic bo sama z kosmetykow do pielegnacji cery tlustej przeszlam na nawilzajace, a z pielegnacji wlosow niestety totalnie nic nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Cienie Clarins Les Ombre Duo Multi Eclat 11
Cienie Bi-Kor 15 praktycznie nowe a masz jakieś zdjęcia tych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.