|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
nowość Dax Cosmetics
Heloł
![]() Czy wypróbowałyście już może ten nowy krem Dax Cosmetics z serii Bioenergia??? On ma jakąś tajemniczą ,,bioplazmę" w sobie (brrrrr.... ależ to brzmi jak z filmu science-fiction ![]() ale ma też niezły filtr UV faktor SPF 15 ... i jest tani więc zastanawiam się czy by go sobie nie zakupić???
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: nowość Dax Cosmetics
Izzi
![]() Ja juz próbowałam tej serii ijestem mile zaskoczona jest po prostu świetna ![]() Dodaje skórze blasku i energii ![]() Ostatnio trochę długo pracuję dlatego najbardziej spodobał mi się "Eliksir na krótkie noce" Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Eliksir na krótkie noce kupiłam i zgłosiłam do KWC, ale jeszcze nie stosowałam (nie zarwałam nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tez mam eliksir na krotkie noce ale tez jeszcze nie uzywalam
![]() Moze jutro :P Bioplazma nie dosc ze brzmi tajemniczo to nawet opis niewiele wyjasnia : to wyselekcjonowane kultury molekularne z afrykańskiej mikroalgi Sahel Scendesmus - jedynej znanej na swiecie rosliny, ktora potrafi odbudowywac swoja aure i pole energetyczne (wlasciwosci potwierdzone zdjeciami Kirlianowskimi) hohohohohooh :P
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
He hehe ! No to ja już nie mam żadnych wątpliwości - lecę dzisiaj na Wileniak do Carrefoura po kremik na dzień i na noc
![]() Baaardzo Wam dziękuję kochane kobietki!
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja próbowałm kremu na dzień.mam suchą skórę i uprzedzm ,że lekko ściąga!!!,musiałam powtórnie posmarować buzie czyms nawilżającym, bo nie czułam sie komfortowo.Z czystym sumieniem mogę natomiast polecić serum na krótkie noce-u mnie zadziałał świetnie.posmarowałam się o 2.45 i dodatkowo rano.znajomi pytali jak to robię,że wygladam tak świeżo!!!!!!!!!!..cała seria będzie chyba się cieszyć sporym zainteresowaniem,Dax rośnie nam w potęge..pozdrawiam!!(i Dax'a i Was)pap
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.