2007-05-14, 00:04
|
|
|
Przyczajenie
|
wyprawa do Hiszpanii, lipiec-sierpień, Andaluzja
Witam, na wstępie powiem, że mam 20 lat, jestem studentką ISM UW i poszukuję jednej, góra dwóch osób na 5/6-tygodniową podróż po Hiszpanii, startującą od 5/6/7/8.07.2007r. Planuję zahaczyć o najciekawsze pod względem kulturowo-historycznym miasta na południu kraju, najchętniej ograniczyć się do samej Andaluzji. Do tego w przynajmniej dwóch miastach chcę załatwić niezobowiązującą, lekką pracę, by wejść w jakiś kontakt z hiszpańskim i mieć pretekst to pozostania na dłużej w wybranych miejscach +)). Muszę też zaznaczyć, że wyjazd ten w mojej wizji ma raczej charakter poznawczy - chce się przygotować cokolwiek do pracy pilota wycieczek w tamtych rejonach a przy okazji co nieco poznać, rozwinąć umiejętności językowe a wieczorami trochę się pobawić +))). Transport już na miejscu - tanie pociągi + autostop, podróż do samej Hiszpanii już załatwiona – zabierzemy się ze znajomym kierowcą, także odpadają tu koszty podróży. Poszukuję charyzmatyczmych, konkretnych, otwartych osób ( mile widziana znajomość hiszpańskiego), które jednak będą w stanie co nieco zainwestować w tą wyprawę i choć nie jestem przekonana do takie sposobu szukania takowych.. zaryzykuję. Jak na razie jadę ja i moja znajoma. Piszcie, na pewno odpowiem i szerzej przestawię swoje plany.
Dominika Zaorska, domina19@wp.pl ( wiem, strasznie głupi mail, od lat nie mogę się zebrać żeby go zmienić +)), gg: 4350641, kom.: 607 707 661
|
|
|