|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lysanel Activ
Od kilku dni używam kremu Lysanel Activ, niestety zaczęły mi po nim wychodzić dziwne, bolące niespodzianki
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Lysanel Activ
Na początku używania kwasów zawsze wychodzą nowości - to dlatego, że to co się czaiło pod skórą jest teraz szybciej odsłaniane - taki wysyp jest tylko na początku.
Nie bardzo jednak rozumiem słowo "wychodzić" - masz na myśli wypryski czy czerwone plamki podrażnienia? To drugie zdarza się niektórym po Lysanelu i jest to znak, że albo trzeba go wymienić na coś innego, albo przecierpieć używając co drugi dzień. pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Superko, to są bolące czerwone, wieeelllkkie niespodzianki, raczej nie nadające się do ,,usunięcia"
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
To absolutnie nie usuwaj - traktuj je na dzień jakimś dobrym środkiem na punktowe niespodzianki (polecam środek Clarinsa - jest na KW, ale są też tańsze). Po pewnym czasie powinny przestać się pojawiać.
Chyba, że nie miałaś wcześniej problemów z wypryskami. Bo jeśli w ogóle nie to rzeczywiście dziwne żeby ci takie wielkie od razu wyskoczyły... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście to trochę dziwne. Cera może być po Lysanelu trochę podrażniona, ale "wielkie, czerowne plamy???". Ja właśnie używam tego kremiku (tylko na noc) i działa świetnie. To znaczy tuż po posmarowaniu wieczorem mam cerę troszkę podrażnioną - krostki, które akurat mam na buzi stają się trochę bardziej czerwone. Ale za to rano buzia wygląda bosko! Więc nie wydaje mi się, żeby wielkie, czerwone plamy były normalne
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze jedno pytanko... stosuję ten kremik od ok. 2 tygodni i po za lekkim złuszczeniem naskórka nic nie zauważyłam ... ani zwężonych porów ani w ogóle nic szczególnego
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Goniu, ja użwyam od ponad dwóch tygodni, i miałam też wysyp pryszczy, łacznie z niewidzianymi od lat ropniaczkami
![]() Co do efektu Lysanelu, jest już powolutku widoczny - cera nieco mniej się świeci, a pory są jakby bardziej zwarte, ale to wszystko na dość niewielkim poziomie ![]() ![]() Nie zrażaj się, tylko czekaj cierpliwie, mam nadzieję, że u nas obu efekty się pojawią ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzięki serdecznie, będę cierpliwa, mam nadzieję, że będą jedną z Szczęściar, którym ten kremik pomogł
![]() pozdrawiam, Buziaczki
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Goniu, poproszę o sprawozdanie, jak wygląda obecnie Twoja cera???
Mi właśnie schodzi skóra z twarzy i wyglądam jak wąż (uzywam go juz 10 dni), oczywiście pojawiło sie mnóstwo pryszczyków. Ciekawe co będzie dalej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Narazie nie widzę żadnej poprawy, pory mi sie nie zmniejszyły, buzia nie wygładziła...ja jestem już po łuszczeniu się, natomiast niespodzianek mam o wiele więcej niż jak miałam 15 lat....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ja używam tego kremiku od maja i jestem w trakcie drugiego opakowania. Trzeciego już nie będzie
![]() Dodam, że na przebarwienia stosuję maść Cepan. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja mam teraz na twarzy rybia łuskę, jak się przejedzie po buzi to jak papier ścierny. Wyszł na wierzch głęboko ukryte niespodzianki. Plusem jest to ze zaszły wszystkie przebarwienia -ślady po syfkach. Minusem to, ze skóra jest tak wysuszona że bardziej widać wszystkie zmarszczki mimiczne. Poza tym skóra twarzy ma teraz lekko czerwonawy odcień i rózni się od reszty ciała. Trochę głupio to wyglada ale licze ze efekty jakies bedą. Na razie wygladam okropnie. Kiedy tak naprawde ten specyfik zacznie pomagać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.