|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Szukam EUPHORIA BLOSSOM ;) Oddam atrakcyjne zapachy!!!
Witajcie
![]() Dziewczyny jeśli którejś z Was znudził się ten zapach to bardzo chętnie bym go przygarnęła mogłabym za niego oddać : Curious B. Spears True Star Gold Eternity Moment (mam razem z balsamem) NOA Cacharel Flower by Kenzo Le Parfum (czerwone) Glamorous Daylight Zastanowiłabym się nawet nad jedną flaszka Innocenta w której mam 55-60 ml zapachu ![]() i myślę że jeszcze coś bym poszukała gdyby ktoś był chętny ![]() Pozdrawiam Was ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Interesuje mnie Kenzo le parfum, nie mam Euphorii Blossom ,ale mam inne fajne zapachy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 P.S - doszły już próbeczki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam EUPHORIA BLOSSOM ;) Oddam atrakcyjne zapachy!!!
Nevado kochana
Tak tak doszły jak najbardziej ja dziś wysyłam, mam już spakowane i tylko czekam na męża i wyruszamy do miasta. ![]() ![]() Kochana zapachy to Ty masz boskie i masz czym kusić, gdybyś jeszcze miała Eternity Love to dałbym się za nie pokroić. Na razie odmówię, chociaż kusi mnie żeby wybrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wąchałaś Scent Gloss? myślę ,że przypadłby Ci do gustu ![]() Cieszę się ,że dostałaś próbeczki i wszystko jest ok ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nevado Ty kusicielko
![]() ![]() Siek kochana, lubię zapachy Gucciego, ale te z tych lżejszych. Dlatego bardzo dziękuję za propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
[COLOR="Green"]HEJ!!! ja mam kupioną w luty w gdanskiej sephorze 30 ml,mogę zastawnowić się nad jej puszczeniem w świat (jakoś do tej pory użylam 2 czy 3 razy) ale prosze napisz ile ma pojemnosci kenzo i eternity.COLOR]
Załącznik 920678 Załącznik 920679
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ana ja byłabym bardzo chętna z tym że Kenzo to 50 ml z ubytkiem góra 5 ml, a eternity mam 100 ml z ubytkiem 2-3 ml + 200 ml balsam do ciała.
Gdybyś była chętna na Kenzo to ja też jestem chętna nawet na mniejszą pojemność Euphorii ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() Z mniejszych pojemności mam np ok 27 ml z 30 ml Pure Poison Diora gdybyś lubiła ten zapach oraz Envy me 2 29 ml z 30 ml ![]() Także jak tylko chcesz wybieraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no tak , tego się obawilam ,że masz większe pojemnosci.... niestety
ja na Kenzo chetna jestem ... z Envy 2 nam nie po drodze ( i to bardzo) a możesz mi blizej określić diora? nie pamietam teraz za bardzo ale to cos w stylu lolity czy klasycznego Angel`a?...
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Aniu Pure Poison to ani Angel ani Lolita, jest to mocny, ale upajający jaśmin. Jednak zdecydowanie trzeba lubić ten specyficzny zapach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.