|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SZUKAM: cieni, kredki do oczu, pudru rozśw., kremów, jedwab do wł., perfum, korektor
nieaktualne
[
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-01-04 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM: cieni, kredki do oczu, pudru rozśw., kremów, jedwab do wł., perfum, kor
To zapraszam Cię do mnie
![]() - mam nowy korektor pod oczy Bonjours - ze słodkości zapachowych D&G-Women - ze sypkich cieni - Sephora-nowy biały, iskrzący
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-24 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM: cieni, kredki do oczu, pudru rozśw., kremów, jedwab do wł., perfum, kor
oki, to jutro je pooglądam w drogerii i dam Ci znać
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam korektor a wlasciwie kamuflarz firmy babor, starly sie napisy, kolor byl tylko jeden raczej uniwersalny, brat mi go kupil,otwarty w pazdzierniku 2006 roku ,opakowanie 20g zuzycie ok 10-15% trudno mi powiedziec.Uzywany wylacznie pedzelkiem,postaram sie zamiescic foto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Witchdoctor
|
Oliku mam kilka kolorów Vollare - jakie Cię interesują?
mam też małe masełko z body shop masło kakaowe, jedwab biosilk (30 ml), słodkie La Perla Shiny Creation ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czego szukasz w zamian?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to czekam na fotke ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jakie masz? ![]() podkłądy mam takie jak w wątku (mam poza wątkiem jeszcze rimmel recover), pudry hmmm inne niż w wątku to, chyba nie będe mieć, ale jeszcze później sprawdze, róze.. mam bourjois, oczywiscie musioło mi się zerwać zamknięcie od niego ![]() John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery deep- conditioning treatment step2 condition (maska odżywcza) poprawia kondycje włosów, zostało 3/4 z 150ml (niedostępna w Polsce) Alfaparf hair power nano-tech solutions instant volumizer (odżywcze serum) zuzycie zostało ok 80% z pełnowymiarowego 50ml tutaj info http://www.healthpricer.com/buy_beau...t_1565535.html jest to profesjonalny kosmetyk do włosów mam jeszcze ampułki do włosów Seboradin i maseczki do włosów chyba firmy swiss o par, wiczorem mogę sprawdzic dokładniej ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to mi sie podoba ten roż, brąz i beż
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tomama czy nadal jestes zainteresowana wymiana? jak nie to watek robie nieaktualnym
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.