|
Notka |
|
Rêkodzie³o: szyde³kowanie, bi¿uteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubi± tworzyæ co¶ w³asnymi rêkami. Miejsce dla pocz±tkuj±cych oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rêkodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 248
|
Ratujcie dziewczyny - potrzeba wierszyk na wieczór kawalerski
No musze mieæ na szybko jaki¶ fajny wiersz na kartke z ¿yczeniami na wieczór kawalerski. Nie zawied¼cie mnie i tym razem. Czekam niecierpliwie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 974
|
Dot.: Ratujcie dziewczyny - potrzeba wierszyk na wieczór kawalerski
Hymn wieczoru kawalerskiego
Kaczmarski Jacek Bierzesz przyjacielu ¿onê Twoja sprawa i twój los Nie we¼miemy ciê w obronê Ale rzuæ przez ramiê grosz By siê zesz³y nasze drogi Jak siê zesz³y raz Chocia¿ inne wielbi±c bogi Bêdziesz dawa³ w gaz A my damy baniê A my damy w szyjê Cz³owiek z pawiem na kolanie Dowie siê, ¿e ¿yje Baw siê teraz, ile wlezie Pij i rzygaj póki si³ ¯eby¶ kiedy¶ móg³ powiedzieæ Ale sobie cz³owiek ¿y³ Co mi tam czerwone wino I w ba¿ancie ¶rut Byli kumple i dziewczyna By³o wódy w bród A my damy baniê A my damy w szyjê Cz³owiek z pawiem na kolanie Dowie siê, ¿e ¿yje Czasem wymkniesz siê z pieleszy By Smirnoffa wypiæ litr Pu¶ciæ pawia i siê cieszyæ ¯e tak l¶ni skoro ¶wit Tak tam oni teraz ¿yj± Westchniesz patrz±c w s³oñca wschód Politurê pewnie pij± Nie zaginie polski ród A my damy baniê A my damy w szyjê Cz³owiek z pawiem na kolanie Dowie siê, ¿e ¿yje Wreszcie siê przestaniesz smuciæ I nie patrz±c wiêcej w ty³ Z koñca ¶wiata do nas wrócisz Bo cz³ek wraca tam, gdzie pi³ Bêdzie wora co niemiara Ozdobnego ptactwa moc I popije stara wiara Drug± trzeci±, czwart± noc A my damy baniê A my damy w szyjê Cz³owiek z ptakiem na kolanie Dowie siê, ¿e ¿yje
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 248
|
Dot.: Ratujcie dziewczyny - potrzeba wierszyk na wieczór kawalerski
o dzieki bardzo, bêdê pewnie niedobra jak poprosze jeszcze o wzór, motyw na kartkê do tego hymnu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.