|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
mata ozonowa
Czesc! mam pytanie odnoscie maty ozonowej, tej ktora reklamuja w tv markecie. Zasatawiam sie nad kupnem, ale moze ktos z was uzywal jej i ma jakies doswiadczenia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mata ozonowa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=mata+ozonowa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=mata+ozonowa Wrzucilam Ci linki do watkow,w ktorych byla mowa o macie ozonowej-przy okazji wyszukiwarka sie klania ![]() Powinnam przesunac Twoj watek ale zostawie go tymczasowo,moze przy okazji pojawi sie ktos,kto Ci pomoze. Odnosnie boli miesniowo-stawowych polecam Ci masaze,specyfiki rozgrzewajace i basen-sama narzekam na bole stawow-pamiatka po wypadku na nartach i zlamaniu reki a dzieki temu coraz rzadziej siegam po srodki p/bolowe.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
oj przepraszam
![]() ![]() ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja posiadam w domu taka mate tej firmy http://ozonomatic.pl/ Z telezakupów nigdy bym nie kupiła . w tej firmie mozna zamowic bezpłatną prezentacje na kotrej wszystko opiszą . Mata jest bardzo pożyteczna .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ok dzieki! a moglabys powiedziec jak pozyteczna? wiecej szczegolow jesli mozna, please
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mi pomogła głownie na trądzik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
aha....to moze na moje bole tez pomoze....
![]() ![]() ![]() Ciekawe, ciekawe....powiem ze mnie zachecilas...ale jeszcze poczekam moze jeszcze ktos cos napisze... Pozdrawiam cie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tez radzę ci poczekać na opinie innych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
chyba nikt juz nic nie napisze...szkoda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam wraz z pierwszym postem
![]() Sylwiasek ile kosztuje ta mata w Ozonomaticu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne niczym lub cena. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nie zażywaj leków, ktorych nie zalecił ci fachowiec- nieważne, że teściowej pomaga. tym razem nie łyknęłaś nic niebezpiecznego, ale innym razem mogłoby być źle. po pierwsze- detralex nie jest antybiotykiem. po drugie- detralex to wyciąg z cytrusów stosowany w leczeniu żylaków, a nie na bóle spowodowane zmiana pogody; jeśli poczulas poprawę, to przez przypadek. po trzecie- jak antybiotyk, czyli lek zabijający bakterie mialaby ci pomoc na twoje bóle??? przez takie niefrasobliwe podejście do antybiotyków, zaczyna brakować skutecznych leków, bo bakterie się uodparniają. a potem panika, bo młodzi ludzie umierają na sepsę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ups...nie wiedzialam, a moze znacie jakies inne tabletki na takie bole?oprocz masci...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama na poczatku myslalam,ze dostepnymi lekami p/bolowymi zredukuje bol i bedzie dobrze ale tak sie nie stalo;w momencie kiedy trafilam do lekarza bole juz byly dosc dotkliwe-dostalam leki na recepte ale faktycznie sa silne,teraz siegam po nie tylko w momentach kryzysowych i stanowczo odradzam samodzielne szukanie tabletek przeciwbolowych.
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja również mam matę firmy ozonomatic(w tym miejscu pytanie do sylwiasek_sos - długo ją masz?wciąż czujesz ozon?
![]() teraz przez maturalny ozon,gdy siedziałam niemal całymi dniami w niewygodnej pozycji prawie codziennie używałam maty - pomaga,to świetny relax i masaż.mam również problemy ze ścięgnem i stawami,więc zalecono mi takie kąpiele(są to te same kąpiele co w ośrodkach leczenia metodą masaży wodnych) mamy znajomej córka pożyczyła od nas matę(była podobno po jakimś wypadku,nei dopytywałam)w każdym razie kąpiele z matą miały u niej duże efekty. Opłaca się kupić,jednak nie wiem,czy TVmarket to dobre miejsce,lepiej nie ryzykować kupieniem bubla(nawet,gdy cena jest niska) karimar około 3000zł - z różnicą 200zł w górę/dół.Moja mama zapłaciła mniej,ponieważ oferta była taka,że jeżeli mój brat będize nowym przedstawicielem firmy dostaniemy upust(i wyszły z tego chyba właśnie 2800zł) paula78,no właśnie,to jest zastanawiajace,czemu więc cena jest taka niska? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to chyba trzeba sie wybrac...jejku nienawidze chodzic po lekarzach, troche juz spedzilam zycia z szpitalach-jako dziecko bylam strasznym chorowitkiem, mama mowi ze mam oslabione stawy ze wzgledu na jakies zastrzyki jakie bralam jako dziecko....i teraz mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.