|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Joanna Małgorzata
|
dzika róża
witam mam 30 lat i od kiedy pamiętam miałam problemy z cerą brałam wiele leków chodziłam do dermatologów i nic nawet ciężko okreslić jaką to ja mam cere Ostatnio słyszałam o cudownym działaniu parówki ze świeżo zerwanych płatków dzikiej róży Czy któraś z was może to zna jakie jest działanie boje się sprawdzić bez konsultacji z kimś kto to sprawdzał mamy wiosne a w sumie patrząc po pogodzie to lato a ja jak zwykle mam problemy z moim dziubkiem Jestem w ciąży i to nie poprawia mojej sytuacji A naprawdę lubie ładnie wyglądać chyba jak każda z nas prawdą
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzika róża
Hmmm....nie słyszałam o zbawiennym działaniu parówki z płatków dzikiej róży. parówki nie są dla wszystkich - czy masz może cerę naczynkowa/ z trądzikiem?
Już chyba lepiej pić herbatkę z owoców dzikiej róży - jest bogata w wit.C. Na forum Biochemia Kosmetyczna mamy wątek Biochemia w ciąży. Opisz tam swoje problemy z cerą, postaramy się pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Joanna Małgorzata
|
Dot.: dzika róża
dzięki zajrzę na pewno
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.