|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() prezent dla 21 letniej dziewczyny:)
hey
![]() otóż zaistniał mały problemos ![]() przeglądałam forum w poszukiwaniu odpowiedzi, jednak nie bylo nic specjalnego dla takiego wieku i okazji ![]() dziewczyna mojego brata 6 czerwca obchodzi 21 urodziny i biedak dwoi sie i troi by kupic jej cos fajnego. oklepane rzeczy typu biżu, perfumy już była więc teraz przyszedll czas na cos innego. Podpowiecie cos? Bylabym wdzieczna ![]() Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla 21 letniej dziewczyny:)
O prezentach było tysiąc razy, mozna się przecież podpiąc do wątku
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hm. ale tam jest wszytsko oklepane, a ja chce cos innego xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to trzeba było zadać pytanie tam, by nie tworzyć nowego wątku
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To coś wymyśl ![]() A wątek,jako zdublowany i tak zostanie dopięty do prezentowego zbiorczego .
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a moze wizyta u...kosmetyczki??
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zabawne
![]() Powiedziałam żeby przewiązał sie czerwona kokardą i ubrał czerwone stringi słoniki, np takie: http://allegro.pl/item199417099_zaba...a_prezent.html iżeby wyskoczył zza rogu śpiewając "numa numa je"
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a jakie ma zainteresowania dziewczyna ? może cos pod tym kątem , ja np. lubię wspinaczke - cieszyla bym sie z jakies ksiazki o takiej tematyce lub jakiegos gadzetu w tym kierunku ( moze moj chlopak to przeczyta bo jutro mam urodziny
![]() nie wiem...moze niech wlozy troche swojej inwencji tworczej w zrobienie prezentu i nagra plytke z ulubionymi piosenkami i zaprojektuje jakas ladna okladke CD lub jakis album ladny do zdjec i ich wspolne zdjecia tam wlozy ! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.