|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jestem... - no właśnie, jaka jestes? napisz w kilku zdaniach:)
Jestem.. zwykła prosta dziewczyną z małej wioski, dla której w chwili obecnej najważniejsza jest miłośc i zdrowie, bo bez nich człowiek nie moze byc w pełni szczesliwy. Kocham i jestem kochana, i chciałabym,. by tak było już zawsze. Moje marzenia w wiekszosci dotycza rodziny, gromadki dzieci, własnego domu, samochodu, ale przede wszystkim ciepła rodzinnego, czystej, prostej ludzkiej dobroci, której tak czesto brakuje nam w szarej codziennosci. W przyszłosci chciałabym uczyc w szkole, byc nauczycielem, dlatego tez studiuje polonistyke( jestem coraz blizej mety, choc to dopiero licencjat). Na dzien dzisiejszy moge napisac, ze chciałabym jeszzce wiele w sobie zmienic... chciałabym nabrac wiatru w zagle, by zrealizowac swoje postanowienia..zobacze co przyniesie los...
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem... - no właśnie, jaka jestes? napisz w kilku zdaniach:)
a ja jestem...zwariowana 19-nastolatka..ktora od pazdziernika bedzie realizowac swoje marzenia--> kosmetologia
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.