|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakie perfumy warto mieć w swojej kolekcji...?
Witam wszystkie forumowiczki!
Chciałam Was zapytac jakie Waszym zdaniem perfumy powinnam mieć w swojej kolekcji każda kobieta.. takie na codzień i na specjalne okazje.. bardzi interesuje mnie Wasze zdanie... ![]() jezeli taki wątek juz pojawił sie na tym forum to bardzo przepraszam za moja nieuwage.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie perfumy warto mieć w swojej kolekcji...?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Takie, które Ci się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektóre kobiety nie używają perfum, nie zwracają na to uwagi; inne pachną stale jednym zapachem i czują się w nim świetnie, a jeszcze inne - czyli my ![]() Są różne gusta i guściki, sama musisz znaleźć swój zapach. Przez chwile zastanawiałam się, czy może chodzi Ci po prostu o zapachy "ponadczasowe", które są uznawane za pewnego rodzaju klasykę, jak Chanel no.5 czy Shalimar, które "powinna" znać każda kobieta. Ale to takie moje dywagacje ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Chanel No 5
![]() ![]() ![]() Żart to był oczywiście, a tak serio to dołączam się do dziewczyn. Nie ma recepty na zawartość szafek z perfumami, to sprawa indywidualna. Mnie np. nawet ciężko sklasyfikować jakieś zapachy, bo wszystko zależy od mojego nastroju. Nie jest powiedziane, że tzw. wieczorowych perfum (czyli tych z tego cięższego gatunku) nie użyję na codzień. nie ma reguły ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hmm... dzieki.. w sumie to macie racje..
![]() tylko, ze jak na razie moj gust ciężko mi samej sprecyzować.. podobają mi sie na prawde różne rzeczy.. myslałam, ze w jakis sposób da rade zawęzić krąg poszukiwań.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A po co? Różnorodność jest ciekawa, nie ma sensu na siłę się ograniczać
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
masz racje
![]() podobaja mi sie Innocent Muglera i Angel.. obydwa sa takie wyjątkowe.. one chyba na zawsze zostana w mojej kolekcji... przydałoby sie jeszcze dodac do nich jakies całkowicie inne... musze troche pobuszowac po drogeriach i znaleźć coś fajnego... a zawsze mam tyle wątpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Popieram to co napisały dziewczyny.
Od siebie jeszcze dodam, że warto mieć dwa typy perfum: pierwszy typ- lżejsze na co dzień drugi-cięższe, słodsze na specjalne wieczorne wyjścia i okazje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.