|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Biżuteria Agaty - proszę zajrzyj!!!
Witam wszystkich!!!
![]() Właśnie znalazłam to forum. Widzę, że wiele z was prezentuje tutaj swoje prace - wiele z nich jest naprawdę pięknych. Ja też od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem biżuterii, choć może nie aż tak wyszukanej jak niektóre prace prezentowane na tym forum, ale i tak mam nadzieję, że w przyszłości stanie się to czymś więcej niż tylko moim hobby. Zachęcona waszym przykładem też chciałabym się pochwalić swoimi pracami - może pochwalicie - może skrytykujecie a może coś doradzicie. Wszystkie prace wykonane są ze srebra i kamieni naturalnych, gdyż uważam, że żadne sztuczne koraliki (nawet najpiękniejsze) nie mogą się równać z tymi cudownymi wytworami natury. Jeśli podobają Wam się moje prace i macie ochotę rzucić okiem na więcej - zapraszam na moją stronkę internetową (która jeszcze raczkuje): /////zgodnie z sugestią aisah adres stronki musiałam wywalić////// Pozdrawiam wszystkich Agata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteria Agaty - proszę zajrzyj!!!
ekhm, usuń linka, chyba że reklama opłacona?
![]() a co do biżu.... http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4406255 te ciekawe.... http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4406255 tu ciekawe połączenie kolorków... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie do końca... linki można, tylko nie te, na których jest oferta sprzedaży... jakby to był np. blog tylko z pokazywaniem prac (bez cen), to spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam imienniczkę.
![]() Również uważam, że minerały to coś, za co powinniśmy Ziemi dziękować, ale szkło to też wdzięczny materiał - odpowiednio obrobiony potrafi pięknie załamywać światło. Krótko mówiąc preferuję zasadę złotego środka. ![]() Co do bizuterii - musisz jeszcze popracować nad zdjęciami, bo nie widać dobrze detali. To dobra rada, nie krytyka. ![]() EDIT: Nie wolno zamieszczać linków do stron, z których osoba je zamieszczająca czerpie korzyści materialne. Jeśli to np. jest link do sklepu z wyrobami (nie Twoimi), to możesz spokojnie zamieścić. Może to być te, jak powiedziała Aisah, jakaś galeria, blog, gdzie nie ma cen, ani propozycji kupna/sprzedaży. To się pobawiłam w moderatora. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
to ja też się pobawię w moderatora
![]() hmm, Twój nick chyba też łamie regulamin...
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Wniosek jest dość prosty - trzeba jednak czytać regulamin a nie tylko klikać, że się zapoznałam i zgadzam z nim.....
![]() Ale poradźcie - wyrzucić adres z posta jest łatwo - a można równie łatwo zmienić nicka??? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Toniu nie wiedzialam, zes Ty Agata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
No proszę.......
coraz więcej AGAT ![]() ![]() ![]() ale poradźcie co zrobić z nickiem, bo zaraz skasują mi posta i przez to nie poznamy już więcej właścicielek tego pięknego imienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() różowo-turkusowy kamplet bardzo ładny ![]()
Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! Edytowane przez Darkling Czas edycji: 2007-05-22 o 22:18 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
nie bardzo qmam jak to niewiele "naturalnie naturalnych"
![]() ![]() Na przykład różowy kamyk to rodochrozyt - kamień miłości i nie wiedzieć czemu podoba się prawie wszystkim. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no normalnie. widze tam chyba howlit, który udaje turkus albo to turkus całkiem syntetyczny. "lodowy krzyształ górski" jest poddawany ciśnieniu, żeby zrobił się lodowy [czasem występuje taki naturalnie a czasem nie. i nie wiadomo jaki sie kupi]. Dużo kamieni, sadząc po kolorach, masz barwionych, dobarwianych, podgrzewanych, ale nie powiem Ci z nazwy bo foty są jakie są i średnio widać. Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | ||
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Męcząca. Dlatego od dłuższego czasu mam wielki szacunek dla moderatorów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za wszystkie sugestie...
Z tego co mówicie nie można raczej bezgranicznie ufać handlarzom... pewnie jak trochę dłużej w tym posiedzę też będę lepiej rozpoznawać kamyki... Do tej pory byłam przekonana, że to co wykorzystuje w swoich pracach to najprawdziwsze z prawdziwych kamyczki a tu się okazuje że nie zawsze jest to takie różowe... Miło jednak słyszeć, że niektóre z moich "nawlekanek" podobają się wam. Jak na razie widzę, że najlepsze noty zbierają te z rodochrozytem - jednak chyba coś jest w tym, że to kamyk miłości ![]() Zachęcona dorzucam jeszcze parę fotosów (nad ich jakością będę dalej pracować) Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4414180
to bardzo ładne ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
pierwsze, trzecie i czwarte
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej przypadł do gustu naszyjnik z 3 zdjęcia. Uwielbiam takie surowe formy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Biżu baaardzo ładne, chociaż nie mój styl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.