Hmm.... fotka.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-05, 09:47   #1
Mmmonique
Raczkowanie

Hmm.... fotka..

Dziewczyny mam prośbę.... w załączniku mam fotkę.. ale potrzebuje źródła tej fotki.. skąd ona może być... chodzi o jakaś stronkę, portal itp....
Chłopak mojej koleżanki oświadczył jej dziś po ich wspólnych problemach, ze nie ma sensu tego już naprawiać a poza tym poznał kogoś wczoraj....... ;/ był tak bezczelny i już wysłał jej nawet fotkę dziewczyny... chcemy sprawdzić wiarygodność... czy czasem ta fotka nie jest zaczerpnięta skądś.

Edytowane przez Mmmonique
Czas edycji: 2008-08-05 o 12:57
Mmmonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 09:56   #2
moniczorek
Podróżniczka

Dot.: Hmm.... fotka..

przeszukajcie nasza klase

a tak serio.....to po co Wam szukać tej fotki?Nie lepiej dać sobie spokój. Jak nie chce to nie....bez wzgledu na to czy kogos poznał czy nie....nikogo do niczego nie zmusicie.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 09:58   #3
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

wiesz ze nie wolno rozpowszechniac czyjegos wizerunku bez zgody tej osoby?

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 09:59   #4
mnbvcxzlkjhgfdsapoiuytrew
BAN stały

nie masz szans znalezc tej fotki w stosie innych

jak iedys przez przypadek znalazlam na nk wlasnie, gosc mi wyslal zdjecie kukam na nk patrze to krtos inny w rzeczywistosci gosc okazal sie dziewczyna lesbijka
mnbvcxzlkjhgfdsapoiuytrew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 10:01   #5
Mmmonique
Raczkowanie

porostu ciekawość. dobrze... wiem, ze nie powinnam, ale chciałam tylko pomoc przyjaciółce w takim razie usunę fotkę i koniec.

wydaje mi sie, ze kiedyś widziałam ta fotkę.. nie wiem nawet czy to nie było AG, ale reki sobie nie utnę . Może to tylko deja vu heh
Stary 2008-08-05, 10:06   #6
ushia
Zadomowienie

Bez sensu szukac.
Ale jak musisz, to zalezy jak przelal - jak w mailu, to jedyna szansa ze po nazwie zalacznika czegos sie dowiesz.
Jezeli np na gg i zdjecie jest linkowane, to mozna sprawdzic jego adres klikajac prawa myszka - kopiuj adres obrazka, wklejasz w przegladarke i patrzysz sobie co w tym adresie jest
ushia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 10:10   #7
wesna
Wtajemniczenie

A nawet jeżeli fotka jest skądś zaczerpnięta, to co z tego?

Po prostu koleżanka się dowie, że chłopak ją oszukał i na dodatek celowo chciał jej sprawić przykrość. Jeżeli natomiast jest prawdziwa, to po prostu oznacza, że koleś poznał wczoraj kogoś przez neta, a że dziewczyna wygląda na dość atrakcyjną to się od razu "zadłużył".

Zamiast szukać tej dziewczyny w czeluściach internetu, powinnaś raczej wybić swojej koleżance z głowy takiego chłopaka.
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 10:10   #8
Mmmonique
Raczkowanie

nazwa tej fotki to gallery coś tam coś tam.. jest w załączniku jak sie otworzy.

chodzi o to, ze ona naprawdę robiła sobie z nim nadzieje.. i teraz chce mu dopiec tak to mogę wytłumaczyć. już jej mówiłam ze to nie ma sensu.. powinna dać sobie spokój i w ogóle nie robić nic z tym, ale taka jest jej wola..
Stary 2008-08-05, 10:12   #9
Wroclovianka
Zakorzenienie

Nie ma co sie przejmować i szukać. Facet kłaka nie wart jak widac. Odpiszcie mu, że mógłby mieć lepszy gust - co ona ma pół tony pudru na twarzy

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 10:20   #10
paryzanka202
Zakorzenienie

jesrem pewna,ze to fotka zaczerpnieta z internetu.na pewno to nie jest polka. widzialam gdzies to zdjecie,albo na jakis portalach internetowych albo na ag.

wklej ta fotke na watku ag i moze dziewczyny beda pamietac cy wklejaly juz to zdjecie.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 10:24   #11
Mmmonique
Raczkowanie

Właśnie mi sie też tak ciągle wydaje, że gdzieś ją widziałam...ehh... może jak znajdę jej tą fotkę to uświadomię jej jaki z niego imbecyl, żeby się zniżać do tego, żeby czyjeś fotki wysyłać.. może jej szybciej przejdzie.

Już zapytałam na AG i zobaczymy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 10:35   #12
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

ja tez uwarzam ze bez sensu jest szukac....ja osobiscie nie szukalabym ,bo po nawet takim czyms co jej powiedzial nie mialabym co do niego watpliwosci,ale poszukajcie w necie programu ktory sprawdza wiarygodnosc zdjecia czy nie jest skopiowane z netu...wpisz w google np.jak sprawdzic czy zdjecie zostalo skopiowane albo w innym kontekscie...jak juz sie tak uparlyscie to ja bym tak zrobila.moze koles se skopiowal fotke i teraz pali glupa .od tego bym zaczela no i ewentualnie nk ale czy to akurat cos da ?
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 10:43   #13
Mmmonique
Raczkowanie

ehhh.. zrobiłam tak jak napisałaś dita1532 ale...niestety chyba jak sie samemu nie znajdzie to nie ma szans. chyba będę musiała z nią porozmawiać, żeby dała sobie spokój z szukaniem prawdy.
Stary 2008-08-05, 11:04   #14
mOna01
Zakorzenienie

Nie ma sensu szukać tej fotki ale jedno - to nie zdjęcie z fotki.pl ani z naszej klasy, nie sądzę żeby w ogóle z polskiego portalu. Ta dziewczyna nie wygląda mi na Polkę tak poza tym.
Ale nie baw się to, nieważne czy szukał pretekstu czy faktycznie kogoś ma - przecież tak czy inaczej nie chce z nią być...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 11:25   #15
Kocurasek
Zakorzenienie

A mi się wydaje że to moze byc Polka. PS oczywiscie zrobil tu duzo ale popatrzcie na "drugi plan" Takie "polskie drzwi" :P

A poza tym gdyby dziewczyna wyslala mu fotke to by podpisala ja.jpg albo swoim imieniem chyba. A nie gallery cos tam.

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 11:52   #16
Taliaa
Raczkowanie

eeeeeeeeeeeeeeeejj!!;/

to moja siostra!! co ona tu robi?!?!?!?!?!
bez przesady.....

zapraszam na pw..... :/

i powiem Ci jedno,moja siostra sie ostatnio z nikim nie zapoznawała...
wiesz ma ładne zdjecia
prawdopodobnie mogł je sciągnąc z myspace lub naszej klasy ,bo tylko tam ma te fotki....:/
Taliaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości