|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Watpie w ludzi: stroptiz nastolatki
nie wiem czy słyszałyscie o skadalicznym zachowaniu pewnek młodej mieszkanki miejscowosci Pionki, która w szkolnej toalecie nagrała przy pomocy kolezanki własny striptiz...
leciało wszystko, bluzka spodnie, stanik. jestem zszokowana, o to co znalazłam, co o tym sadzicie?: O sprawie zaalarmował nas jeden z mieszkańców Pionek, poirytowany brakiem reakcji. Przesłał nam bulwersujący film prosząc o interwencję: "Filmik krąży po szkole. Wszyscy wiedzą o tym, a nikt nic nie robi”! – dziwi się czytelnik. Film jest nagrany telefonem komórkowym. Trwa około półtorej minuty. Został nakręcony przez inne osoby, najprawdopodobniej koleżankę tańczącej uczennicy. Ta swobodnym krokiem przechadza się w szkolnej toalecie, by niczym na scenie w klubie dla dorosłych, dać popis swoich możliwości tanecznych. (informacje za Echo Dnia) k udało się ustalić redakcji Pionki24 nagrany filmik przedstawia uczennicę klasy III o profilu kelnerskim. Dziewczyna pochodziła spoza Pionek i mieszkała w internacie. Filmik został nagrany przez jej koleżankę. Jak powiedział nam anonimowo jeden z uczniów, bohaterką tego filmu jest 19-letnia Paulina. Dziewczyna pochodzi z dobrej, bogatej rodziny. - Ten film miało praktycznie 3/4 czerwonego. Z tego co wiem Paulina pousuwała wszystkie konta z portali społecznościowych - dodaje nasz rozmówca. Bohaterka filmiku nie jest już uczennicą technikum "Czerwonego". Sama zadecydowała, że zabierze swoje papiery ze szkoły. W piątek w szkole odbędzie się Rada Pedagogiczna. Bedzie na niej poruszana sprawa filmiku ze striptizem w szkolnej ubikacji i jego konsekwencje dla uczniów. Swiat upadł na głowe P.S: przepraszam za literówke w tytule
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2010-10-02 o 10:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Watpie w ludzi: stroptiz nastolatki
Nie takie rzeczy się działy w szkołach. Udawany striptiz to nic przy wciąganiu kresek pod ławką,ciąże,pobicia,gwałt y.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam ten filmik.
Babka ściągnęła stanik, pokazała nawet pipę na chwilę - w szkolnej toalecie. Teraz jest gwiazdą.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Buc
|
Cytat:
zależy w jakich szkołach, u mnie nic takiego się nie działo. zresztą laska jest pełnoletnia, jak ma ochotę to niech pokazuje cycki. jej sprawa.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja już pomału dostosowuję swój mały móżdżek do rzeczywistości i takie rzeczy właściwie nie wywierają na mnie żadnego wrażenia
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
U mnie też nic takiego się nie działo,ale trochę czasu minęło od czasu kiedy chodziłam do szkoły. Czasy się zmieniają i poziom zabaw nastolatków też.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
tez widziałam film, ale to jakas patologia co z tego ze pełnoletnia, pani w urzedzie w czasie przerwy na sniadanie tez moze w łazience zaprezentowac swoje wdzieki?
ciekawe co na to jej familia:d
|
|
#8 | |
|
Buc
|
Cytat:
jak pani w urzędzie ma ochotę, to niech prezentuje. kraj wolny, świadomość wolna a poziom głupoty jednostek to odrębny temat.
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
familii pewnie to nawet nie obchodzi skoro dziewczyna tak wychowana, widocznie rodzice dobrych przykładów nie dawali więc nie sądzę żeby się interesowali
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że ona tylko tańczy, a ona się rozbiera.
Btw za nastolatkę to ja biorę 13, 15 latkę, 19 latka to niestety już pełnoletnia jest, często dzieciata, czasami pracuje i nie mieszka z rodzicami, więc aż tak mnie to nie szokuje że 19 latki się rozbierają ;p |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to najpierw zdziwiło, bo na dobrą sprawę po cholerę komu taki filmik
Ale teraz sobie myślę, że w sumie jak ja byłam w liceum to też się działy takie rzeczy, choć akurat nie w mojej szkole - trzy dziewczyny z młodszych roczników wywinęły podobny numer. Jedna zrobiła sobie rozbierane fotki, ale dość "normalne" i z tego co słyszałam o tej historii, to podesłała koledze(?) - niestety fotki znalazła jego siostra i tym oto sposobem trafiły do wszystkich w promieniu 15km Natomiast dwie pozostałe obfotografowały się w pozycji ginekologicznej, z tego jedna podesłała jakiemuś facetowi - zdjęcia znalazły się na portalu erotycznym i wystarczył cynk, żeby wszyscy sobie mogli je obejrzeć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
a ze 19latki rozbiraja sie w szkole? i to filmuja? a pozniej jest to w necie?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się działy takie rzeczy, ale telefony z kamerami nie były raczej czymś szalenie powszechnym
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
heeej chce obejrzeć ten filmik, dajcie linka
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.speedyshare.com/files/24399850/Paulina.mp4 jest do sciagniecia
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za link
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mogę...
Ja bym w życiu takiego czegoś nie zrobiła... czy ona nie liczyła się z konsekwencjami?
|
|
#18 | |
|
Buc
|
Cytat:
wydaje mi się, że osoba, która robi coś takiego, mam mózg rozwinięty na poziomie ameby, a nie słyszałam, jeszcze, żeby ameby myślały o konsekwencjach.
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
co za kretynka
|
|
#20 | |
|
.
|
Cytat:
nic mnie juz chyba nie zadziwi. u mnie w szkole nie bylo takich akcji... niby mala roznica wieku, ale widac roznice w zachowaniach |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
mogła chociaż założyć komplet bielizny a nie biustonosz inny a gacie inne
|
|
|
#22 |
|
nyan nyan ^^
|
No cóż... Takich sytuacji w szkołach będzie coraz więcej. Filmik ani ładny ani seksowny nawet nie jest
A dziewczyna tryska głupotą. Ciekawe czym nas będą szokować nastolatki za parę lat
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
straszna ta laska
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....WIAT/832782918 ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- ale ma.... http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0206/786420531 PUPSKO |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej przerażający jest nie sam film, ale ta bezmyślność. Ile można ludziom tłuc do głów, że potem takie filmy trafiają do internetu i można sobie wręcz życie zniszczyć.
A tu banan na ryju i do przodu, bieliznę zdejmować. Przecież tkaie sprawy potrafią wlec sie za człowiekiem jak smród latami. Kiedyś owszem młodziez też wyrabiała rózne głupoty, ale nikt tego nie nagrywał i po czasie wszyscy o tym zapominali. Naprawdę, czasem myślę, że powinien być zakaz używania w szkołach telefonów komórkowych, kiedyś bez tego jakoś dało się żyć, a teraz zaraz wielkie halo. |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
btw nie ma się co podniecać jest 15000 takich spraw
jedna z nich ;p http://mojeliceum.wordpress.com/2007...ki-z-miechowa/ |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Na trzeźwo chyba tego nie zrobiła?
Ktoś to upublicznił, nie doczytałam czy sama zainteresowana. Szkoda dziewczyny, z drugiej strony szaleństwa młodości ( i tak dobrze że laska nie ma np. 14 lat bo dopiero było prze.rane) |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
no jak ta panienka ma 19 lat to już nie jest nastolatką tylko dorosłą osobą więc co mieli z tym zrobić ? Po łapkach zbić ? Mogli ją co nawyżej ze szkoły usunąć no ale przecież nikt nie zabroni dorosłej kobiecie cycka pokazać
![]() Inna sprawa, że to mega żałosne.. już widzę tą panienke zax lat na rozmowie kwalifikacyjnej o prace :d O pani paulinka, a teraz też pani pokazuje cycki w łazienkach bo nie wiemy czy aby na pewno chcemy aby nasza firmowa łazienka miała taki występ w internecie
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Zakorzenienie
|
19 lat, to powinna mieć więcej oleju w głowie
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Po tej lasce będzie 600 następnych pogadają i zapomną ;p
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- swoją drogą rozebrana 19 latka mnie nie szokuje pamiętam całkiem niedawno bo w tym roku była akcja, że 13 latka? 14 latka? nagrała sobie erotyczny filmik z psem jak emmm no nie ważne. to dopiero było chore. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

Ale teraz sobie myślę, że w sumie jak ja byłam w liceum to też się działy takie rzeczy, choć akurat nie w mojej szkole - trzy dziewczyny z młodszych roczników wywinęły podobny numer. Jedna zrobiła sobie rozbierane fotki, ale dość "normalne" i z tego co słyszałam o tej historii, to podesłała koledze(?) - niestety fotki znalazła jego siostra i tym oto sposobem trafiły do wszystkich w promieniu 15km