|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
wymiarowe farbowanie wlosow falowanych, krecownych, co to w ogole znaczy?
Znalazlam taka fotke w gazecie z fryzurami. Tam jest napisane, zeby poprosic swojego fryzjera o "wymiarowe" "dimensional" farbowanie. Ale co to wlasciwie znaczy? Zatanawiam sie, czy to tylko po prostu grubsze pasemka..ale nie wiem. Mam wlosy falowane, i jak fryzjerka farbuje mi np 3-ma kolrami, blondy+ braz, to jak wyprostuje wyglada to pieknie ale potem jak nosze tak jak normalnie mam wlosy, czyli falowane, troche krecone, to ten kolor zlewa sie w jeden, zupelnie inny, taki szary a jak wyprostuje, to kazdy mysli, ze wlasnie wrocilam od fryzjera. Ale ja nie chce prostowac wlosow kazdego dnia. Zreszta jak wyprostuje, to wydaje mi sie, za mam 5 wlosow na krzyz, a jak mam naturalne, to jest ich duzo, duzo wiecej. Zastanawiam sie nad takim farbowaniem jak na zdjeciu, ale obawiam sie, czy to po prostu grubsze pama, czy jakas inna metoda farbowania. Co o tym sadzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymiarowe farbowanie wlosow falowanych, krecownych, co to w ogole znaczy?
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: wymiarowe farbowanie wlosow falowanych, krecownych, co to w ogole znaczy?
A nie chodziło raczej o WIELOWYMIAROWE farbowanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.