|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
balsam do ust
dziewczyny polećcie mi jakiś naprawdę dobry balsam do ust. mam ust bardzo przesucszone i pekajace do krwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: balsam do ust
mam podobny kłopot... najlepszy do tej pory był balsam Tisane, który kupowałam w aptece lecz jego mało poręczna forma (mazianie palcem czasem jest stanowczo niewygodne) spowodowała, że szukam dalej swego ideału... poszukiwania skłoniły mnie do sięgnięcia po jakiś wynalazek aloesowy Avonu, z którego jestem bardzo zadowolona - jest w formie sztyftu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Polecam Neutrogenę (balsam, nie pomadkę). Wszystko napisałam w mojej ocenie tego kosmetyku na KW, więc nie będę się powtarzać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za pomoc. tisane tez kiedys uzywałam ale jest strasznie nie higieniczny (trzeba od razu myc ręce a jak to zrobic np. w autobusie). z moimi ustami mam naprawdę koszmar!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam na dzień mietowy Chapstick czy jak to sie tam pisze, drogawy ale skuteczny a na noc miodkiem wysmarować prosze usta i iść z tym spać, przed snem nie zjadać, najlepszy miód lejący i oczywiście naturalny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja też polecam Neutrogenę, po prostu świetna.Pomadki też są super!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam bardzo za porady i pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio kupilam sobie balsam tropikalny SPA Avonu i jestem bardzo zadowolona tylko tez niestety sie go naklada palcami ale polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.