|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fendi Theorema d'Ete
Witajcie
![]() Mam na wymianę letnią wersję Theoremy 50ml, ubytek góra 5ml - niestety, jej słodycz okazała się dla mnie nie do wytrzymania.. szukam czegoś lżejszego (hm, pojęcie względne...), owocowo-kwiatowego (ale nie w typie sezonówek Escady). Jestem otwarta na wszystkie propozycje ![]() THEOREMA NIEAKTUALNA. Dziękuję Wam za wszystkie propozycje. Edytowane przez juliee Czas edycji: 2007-07-10 o 07:51 Powód: dezaktualizacja ogłoszenia :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fendi Theorema d'Ete
Witaj mam 30/50ml Hugo Boss Woman, i Comme Une Evidence 40/50ml mogę oddaćź Ci te dwa za jeden
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() może znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197674 Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie?
Mogę też jakiegos zapachu poszukać poza wątkiem np : L'eau par Kenzo.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a może skusi Cię Chanel 5 - 50 ml z malutkim ubytkiem- góra 2 ml, jest kartonik. Dostalam w prezencie, ale boli mnie po nich głowa.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-07-09 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przede wszystkim serdeczne dzięki za zainteresowanie i przepraszam, że taka maruda jestem
![]() Gosiu, Mariola - dziękuję, ale nie lubię żadnego z wymienionych przez Was zapachów. Ragutko ![]() Oliku - interesuje mnie Initial (to tak a propos świeżuchów...) - jeśli uważasz wymianę za adekwatną, proszę o kontakt. Pozdrawiam mocno i dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli tak, to pozwolisz że zrobię sobie odlewkę 5ml mojego Initiala, wtedy i tak pozostanie coś ok 55-60ml, co Ty na to? wysłałam PW ![]()
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-07-09 o 22:30 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
1. MEXX EDT 60ml, minimalny ubytek.
Mam je z wymianki na forum, jednak nie mój zapach. Brak korka i pudełka. 2. Elizabeth Arden Iced Green Tea 50ml bez kilku psików - z wymiany z Małgosia791 4. Armani EMPORIO białe - końcówka z 50ml, ciężko stwierdzić, ile dokładnie zostało, ponieważ butelka jest masywana i nieprzezroczysta. Na moje oko około 10ml. Z wymiany na forum. 6. Hugo Boss 'Woman' (ten w białym kartoniku) - z 50 ml została połowa, w100% oryginał, wymianiony tu, na forum, z magdziaS. 7. Marc O'Polo Woman edt - z 30ml pozostała 1/4 objętości. Mam oryginalny kartonik. 8. Cerutti IMAGE EDT - 100% oryginał, z 75ml zostało ok. 2/3? Mam fotkę oczywiście, to będzie można samemu ocenić. 9. Lolita Lempicka - zestaw w pięknej fiołkowej sakiewce w kształcie tulipana - 30ml żel pod prysznic i 30ml perfumowany krem do ciała. Dałam za ten zestaw prawie stówę, kurczę. Dokładam jeszcze jeden kremik do ciała, identyczny jak w zestawie, ale na tubce ma nieco starty napis i był użyty jeden raz. 10. Lolita Lempicka Perfumed Body Lotion 200ml - to ten w butli w kształcie serca. 11. Lolita Lempicka Perfumed Velvet Cream 300ml - "konewka" z pompką. W sumie ich cena to coś pomiędzy 250 a 300zł. Obydwa używane po parę razy, ubytki widać, ale nie są b.duże (w lotionie większy niż w kremie), w razie czego mam fotki. 13. Christian Lacroix TUMULTE - z 50ml zostało jakieś 40ml. Na początku oszalałam na ich punkcie, teraz mnie męczą. 16. Ulric de Varens MISS VARENS EDP 30ml, kilka razy psiknięty. Przyjemny, słodki zapach, trochę jak wata cukrowa. Może coś z tego wybierzesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.