![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kilka porad dla amatora
Witam!
Bardzo podoba mi się ta stronka i cieszę się, że coś takiego znalazłam.Lubię trochę pokombinować i też robię swoją biżuterię. Mam kilka pytań ogólnych i proszę Was o pomoc: -jak zamontować zapięcie do bransoletki, wiem że można takie zapięcie kupić, ale jak to umocować aby bransoletka się nie zerwała? -jak zrobić ładną kartkę, mam rzeczy, które można wykorzystać, ale nie wiem jak to umocować do papieru. Robicie takie ładne kartki a ja nie potrafię. Czy to jakiś specjalny klej musi być, nie chce by się taka kartka szybko rozleciała. -czy biżuteria z modeliny jest wytrzymała, rozumiem że utwardza się ją piekarniku, ile taka modelina kosztuje? -ile i jakie kupić farby do szkła? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilka porad dla amatora
O. Jak miło ]:->
Spójrz TU to nie podforum o kartkach więc skocz tu potem tu a na końcu Tu... . A teraz spójrz na te napisy u góry, te różowe na żółtym tle. widzisz? to świetnie! jak dojedziesz wzrokiem to kliknij na "szukaj", a całe wiażowe społeczestwo będzie Ci wdzięczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Achnes, nie bądźmy brutalne :P nie, ale zajrzyj do wątku dla zielonych na przykład
![]() ![]() Edytowane przez aisah Czas edycji: 2007-06-01 o 19:25 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapięcia do bransoletek - w sklepach z półfabrykatami do wyrobu biżuteri, zerknij w ten wątek. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57823 A do papieru polecamy klej magiczny (''magic''), kupisz w każdym papierniczym za cenę - do 3 zł, chyba - kartka się na pewno nie rozleci. Witamy na forum, ale dalej to już korzystaj z wyszukiwarki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witaj Achnes!!!! Widzisz wzięłaś mnie za totalną debilkę a mylisz się kotku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
jeszcze jedno Achnes - nie potrzebuje pomocy czy porad od jakiejś zarozumiałej panienki.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I kto tu jest zarozumiałą panienką ;>
#9 |
Zadomowienie
|
Mrrrau?
A pod każdym postem masz opcję "edytuj" ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego jak niektórzy przychodzą na to forum, to muszą tak ostro wejść?
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
proszę nie atakować innej użytkowniczki Wizażu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nikt Cię, Magda, nie uważa za debilkę, tylko za dziewczynę, która zarejestrowała się pół roku temu, nie czyta forum (szanujemy Twój brak czasu) i myśląc, że to ją usprawiedliwia, oczekuje, że wszystko jej zostanie podane życzliwie (podkreślę
![]() Uszanuj i innych. Pozdrawiam.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
wrrrrr... wrrrrrr....
czy wymaganie od ciebie przejrzenia listy tematow [pierwszy u góry!!] i okazania minimalnej chociaz kultury osobistej to... za dużo? i ty chcesz biżu robić?
#14 |
Przyczajenie
|
![]()
Darkling lepiej się schowaj pośród nocy, a lawenda 99 uważaj do kogo fikasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
OMG...
![]() Ja proponuję zamknąc watek i dac karteczkę Magdzie_J za obrażanie wizażanek bo to się zaczyna robic nie miłe.. ![]() ta dyskusja do niczego nie prowadzi..:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
patrząc z boku wiem, że autorka może mieć problemy z odszukaniem wszystkiego na dany temat. to forum jest naprawdę bardzo obszerne... ja mimo, że podpiełam się kiedyś na biżuterii pod jakiś wątek (nie założyłam nowego bo dopiero wtedy dałybyście mi popalić) również spotkałam się z uszczypliwymi uwagami
![]() z drugiej strony szanowna Autorka wątku powinna pogodzić się z zachowaniem niektórych wizażanek i zacisnąć zęby... dokładnie wiem co czuje... to forum jest po to aby dyskutować a nie non stop czytać wrzuty za zadane pytania... zwłaszcza że Autorka zaczęła kulturalnie... sama mam wiele pytań ale nie zadam ich już na tym forum. nie wrzucę również fotek swojej biżu, bo żadna z Was nie rozumie, że od czegoś trzeba zacząć. rozumiem czym jest krytyka, ale naśmiewanie się z nierównych bigli jest hmm... no wiadomo... |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie przypominam sobie żebym kiedyś śmiała się z czyjejś biżuterii pokazywanej na wizażu
![]()
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Law, czujesz sie ostrzeżona? ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
a nie przyszło ci do głowy, e my też od czegoś zaczynałyśmy? ja np całkiem niedawno. z tym że nie od zakąłdania watków z pytaniami ale PRZEJRZENIA I PRZECZYTANIA tego co już jest napisane. ktoś zadał sobie trud, by to wszystko w jednym wątku zebrać dla początkujących. moderatorki wrzuciły ten wątek na samą góre forum, więc nie mów, żeobszerne i znaleźć nie można.... z tym, że wam sie nie chce. a jak sie nie chce, to bez łąski, tylko czego w takim razie od nas oczekujecie? instrukcji obsługi bigla dla każdej leniwej z osobna? halo...?
co do Magdy_J - aż mi przykro patrzeć, że coś takiego jak ty ma takie samo imię jak moje.. świat jest okrutny ![]()
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ten wątek o dziwo zauważyłam ![]() BTW. nie dam sobie głowy uciąć ale swoje pytanie zadałam chyba własnie na tym moderatorskim wątku... BEZSKUTECZNIE!! bo każda z Was karze tylko czytać czytać i czytać... i mam czytać do zażygania a i tak nie znajdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja, jesli czego nie znajudje na forum, to próbuje sama, ale to już pewnie wyższa szkoła jazdy. z resztą - babrajcie sie panie dlaej same, mi się ten wąek znudził - jak nie dotarło to już nie dotrze
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z resztą co mnie to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
no to ja napiszę, że ja staram się odpowiadać na tym wątku dla zielonych, no bo to zawsze miłe, jeśli ktoś odpisze... inne osoby też tak robią, może trafiłaś na zły moment po prostu ;]
Czarny Kocie, masz rację... Joasia powinna zainterweniować tylko, jak wejdzie na ten wątek... no cóż... nie było mnie chwilkę na komputerze, a tu nagle tyle postów na tym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
alufa, radzę puścić w niepamięć starą sprawę z nieodpisaniem... pokaż nam swoje prace...
![]() ![]() ![]() ![]() Darkling, wiem, że wkurzające jest jak kolejna nowa Wizażanka zaczyna od takiego samego postu, na który odpowiedź znajduje się w wątku przyczepionym do góry... mnie to samą wkurza... ale jakoś się powstrzymuję ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aisah Czas edycji: 2007-06-02 o 15:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może i dziewczyny czasami zaczynaja być niemiłe, ale jak nie można nie zauważyć pierwszego wątku, w którym WSZYTKO jest napisane?! Wystarczyło się nawet zapytać tam, a nie byłoby tak ostrych reakcji.
#30 |
Zakorzenienie
|
no tak, wiem :P dobra, nie włączam się już chyba do tego wątku, bo jeszcze ja oberwę :P i wiem, że trudno nie zauważyć pierwszego... zgadzam się... w ogóle jest to bardzo dobry wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.