Szukam Częstochowianki - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-20, 19:55   #1
sylwia622
Rozeznanie

Szukam Częstochowianki

Jestem młoda mamą, urwało mi sie wiekszość kontaktow towarzystkich więc postanowilam poszuac tutaj nowych znajomości. Mam 20 lat i chetnie poznam dziewczyne ktora podobnie jak ja jest samotna i nie ma przyjaciolki. A może jest nas tu jeszcze wiecej ?
Stary 2006-11-04, 13:37   #2
sylwia622
Rozeznanie

Dot.: Szukam Częstochowianki

Czekam, czekam i czekam i nikt sie nie zglasza - szkoda
Stary 2006-11-05, 13:56   #3
ana_gabi
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do ana_gabi

Sylwia masz slicznego dzidziusia

ana gabi show fan

ana_gabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-05, 19:13   #4
sylwia622
Rozeznanie

Dziękuje bardzo Maly oprócz męża jest teraz moim jedynym towarzyszem, spedzam z nim cały swoj czas- chciałabym się czasami oderwac od tego ale jak widzis znikt nie jest zainteresowany
Stary 2006-11-19, 21:31   #5
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

hej jestem z Cz-wy,jezeli masz ochote to stuknij pare slow-co prawda jestem ograniczona czasowo ale....zawsze moge znalezc kilka wolnych chwil
Stary 2007-03-29, 16:30   #6
dziunia29
Przyczajenie

Jestem z Częstochowyi tez jestem mamą Napisz coś.
dziunia29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-29, 19:42   #7
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziunia29 Pokaż wiadomość
Jestem z Częstochowyi tez jestem mamą Napisz coś.
Tylko że jestes troszke starsza mama Ja mam dopiero 21 na karku, oczywiscie nie wypominam nikomu wieku hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-29, 19:10   #8
sexy7ona
BAN stały

ja jestem z zawiercia to niedaleko i mam 20 lat pozdrawiam
sexy7ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-29, 20:24   #9
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sexy7ona Pokaż wiadomość
ja jestem z zawiercia to niedaleko i mam 20 lat pozdrawiam
Hmm no zawiercie to spory kawalek, na codzienny spacer nie ma szans
Stary 2007-04-30, 09:34   #10
sexy7ona
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sylwia622 Pokaż wiadomość
Hmm no zawiercie to spory kawalek, na codzienny spacer nie ma szans
NO to tak
Wykorzystam cię : kochana skoro jesteś z czestochowy to napisz mi czy w środe tą bedą sklepy otwarte bo marzy mi się duży shoping i zakupy . I czy warto jechać czy same takie szmatki sprzedają pozdrawiam
Stary 2007-04-30, 10:05   #11
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
NO to tak
Wykorzystam cię : kochana skoro jesteś z czestochowy to napisz mi czy w środe tą bedą sklepy otwarte bo marzy mi się duży shoping i zakupy . I czy warto jechać czy same takie szmatki sprzedają pozdrawiam
Wydaje mi sie ze wieksze sklepy np w centrum powinny byc otwarte ze wzgledu na to że nie ma wtedy zadnego świeta, no a male sklepiki to zalezy od wlasciciela czy zrobil sobie dlugi weekend

A ile Twoje malenstwo ma miesiecy ? Bo moj w kwietniu skonczyl roczek
Stary 2007-04-30, 10:36   #12
sexy7ona
BAN stały

Smile Dot.: Szukam Częstochowianki

Cytat:
Wydaje mi sie ze wieksze sklepy np w centrum powinny byc otwarte ze wzgledu na to że nie ma wtedy zadnego świeta, no a male sklepiki to zalezy od wlasciciela czy zrobil sobie dlugi weekend

A ile Twoje malenstwo ma miesiecy ? Bo moj w kwietniu skonczyl roczek
świetnie wiesz co ja to nei mam dzidziaka i nie zapowiada się Ja jeszcze do macierzyństwa nie dojrzałam dlatego bardzo podziwiam dziewczyny w moim wieku które podjeły trud bycia matką
A napisz mi jeszcze czy jest coś ciekawego może byłaś osoatnio na zakupach i czy ejst cos ciekawego promocje wyprzedaże pozdrawiam ciebie i twoje maleństwo
Stary 2007-04-30, 19:23   #13
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
świetnie wiesz co ja to nei mam dzidziaka i nie zapowiada się Ja jeszcze do macierzyństwa nie dojrzałam dlatego bardzo podziwiam dziewczyny w moim wieku które podjeły trud bycia matką
A napisz mi jeszcze czy jest coś ciekawego może byłaś osoatnio na zakupach i czy ejst cos ciekawego promocje wyprzedaże pozdrawiam ciebie i twoje maleństwo
Hehe przepraszam Cie co do tego dziecka pisalam w pośpiechu i chyba niedoczytalam
No wiesz ja zaszlam w ciaze jak mialam 19 lat i musialam przyjac do wiadomosci ze bede mama. Teraz sie z tego ciesze bo mam SUPER syna
A na zakupach nie bylam - bede dopeiro po dlugim week. wiec nie mam zielonego pojecia co teraz jest w sklepach. Ale napewno znajdziesz cos dla siebie bo jest w czym wybierac.
Stary 2007-04-30, 20:45   #14
sexy7ona
BAN stały

Cytat:
Hehe przepraszam Cie co do tego dziecka pisalam w pośpiechu i chyba niedoczytalam
No wiesz ja zaszlam w ciaze jak mialam 19 lat i musialam przyjac do wiadomosci ze bede mama. Teraz sie z tego ciesze bo mam SUPER syna
A na zakupach nie bylam - bede dopeiro po dlugim week. wiec nie mam zielonego pojecia co teraz jest w sklepach. Ale napewno znajdziesz cos dla siebie bo jest w czym wybierac.
Wierze CI że jesteś zadowoloną mamusią
Napisz mi jak sobie radzisz bo dla mnie to jest naprawde coś nie zwykłegoNapisze to z mojego jeszcze nodojrzałego punktu widzenia nie wyobrażam sobie wstawać w nocy w jedno nop może 2 noce ok ale już w 4 pod rzad bo dzidziuś płacze coś niesamowitego .i Sam poród ja bym chyba umarła tam z bolu i przerażenia.
Mam nadzije że sobei cos kupie boi jestem wybrednaA w zawierciu nic aktualnie ciekawego nie ma co chciałabym mieć
Stary 2007-05-01, 11:00   #15
sylwia622
Rozeznanie

Wiesz teraz jest fajnie i naprawde ciesze sie ze mam malego ale pierwsze myśli byly straszne. Zadawalam sobie pytanie dlaczego wlasnie ja? Dlaczego inne dziewczyny w moim wieku moga sie bawic, studiowac, pracowac a ja bede musiala JUZ poświecic sie komus. Pierwsze pare miesiecy kiedy maly praktycznie jadl, spal, jadl, spal mialam wiele czasu na przemyslenia i czesto w weekendy zastanawialam sie.. co by bylo gdybym nie wpadla, gdzie bym teraz była. Jednak staralam sie o tym nie myslec bo przeciez czasu nie da sie cofnac.
Co do porodu to naszczescie mialam cesarke bo tez bym chyba nie przezyla tego bolu. Chciaz bol po cesarce NAPEWNO nie jest mniejszy niz przy naturalnym porodzie. Przez pierwsze 3-4 dni nie mialam ochoty sie nawet poruszyc na łóżku a te podle pielegniarki kazaly mi juz po jednym dniu wstawac i chodzic !!! No ale jakos to przezylam i stamtad wyszlam. W domu przez pierwsze 3 miesiace pomagal mi TZ - wstawalismy na przemian do malego (maly byl na butelce nie na piersi). Budzil sie co rowniutnie 3 godziny wiec policz sobie ile razy musielismy sie budzic No a teraz TZ "troche" sie rozleniwil i śpi jak susel i to ja musze wszystko robic Ale naszczescie maly teraz przesypia praktycznie cala noc, czasami nawet sie nie budzi. No moze ostatnio jest troszke bardziej nienzosny bo mu zabki ida i o godz 6 mam pobudke i musze zwlec sie z lozka i isc go prowadzac. Ma roczek ale jeszcze boi sie sam chodzic wiec troszke sie musze nabiegac
No ale przeciez czy w wieku 20 czy 30 lat kiedys trzeba to przezyc prawda ??
No to chyba mas zjuz zarys tego co przezylam przez ten ostatni rok. Nie bylo latwo ale mam nadzieje ze maly mi sie za to wszystko odwdzieczy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-02, 06:51   #16
sexy7ona
BAN stały

No wierze że łatwo ci nie było:ale jak już dzidziak odchowany to teraz zaczną ci sie nowe problemy: fajnie że ktoś ci pomaga i że jesteś tak optymistycznie nastawiona : to jest naj ważniejsze.Bo z resztą można sobie zawsze poradzić: ja mam za to w domu szczeniaczki : i widze jak matka piesków sie meczy: to nie to samo co dziecko ale tez piszczą sikają i doją moj sunke : .Napisz mi czy miałeś nie miłe sytuacje ze strony ludzi którzy widzieli cię z brzuszkiem czy w tym wieku już to tak ludzi nie dziwi?Czy dziwi???
Pozdrawiam serdecznie Buziaczki
Stary 2007-05-02, 20:31   #17
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
No wierze że łatwo ci nie było:ale jak już dzidziak odchowany to teraz zaczną ci sie nowe problemy: fajnie że ktoś ci pomaga i że jesteś tak optymistycznie nastawiona : to jest naj ważniejsze.Bo z resztą można sobie zawsze poradzić: ja mam za to w domu szczeniaczki : i widze jak matka piesków sie meczy: to nie to samo co dziecko ale tez piszczą sikają i doją moj sunke : .Napisz mi czy miałeś nie miłe sytuacje ze strony ludzi którzy widzieli cię z brzuszkiem czy w tym wieku już to tak ludzi nie dziwi?Czy dziwi???
Pozdrawiam serdecznie Buziaczki
Wiesz to dziwne ale pomimo mojego mlodego wieku spotykaly mnie same mile rzeczy. Nikt sie na mnie krzywo nie patrzyl ani nie komentowal- a przynajmniej ja tego nie slyszalam. Po porodzie to nawet sasiedzi ktorych nigdy nie lubilam zaczeli sie milo uśmiechac i pyta o maluszka.
A teraz jak spacerujemy sobie to czesto sie zdarza ze nawet jakis koles zagadnie. Hehe to dziwne bo zawsze myslalam ze facetow odstrasza kobieta z dzieckiem.
Stary 2007-05-03, 08:10   #18
sexy7ona
BAN stały

Cytat:
Wiesz to dziwne ale pomimo mojego mlodego wieku spotykaly mnie same mile rzeczy. Nikt sie na mnie krzywo nie patrzyl ani nie komentowal- a przynajmniej ja tego nie slyszalam. Po porodzie to nawet sasiedzi ktorych nigdy nie lubilam zaczeli sie milo uśmiechac i pyta o maluszka.
A teraz jak spacerujemy sobie to czesto sie zdarza ze nawet jakis koles zagadnie. Hehe to dziwne bo zawsze myslalam ze facetow odstrasza kobieta z dzieckiem.
to super tylko pozazdrościćFajnie że ci się wszystko tak super układa że masz już swoją rodzine .A dzidziak będzie miała młodą mame Jak minoł ci długi weekendzik?? Bo mnie to bez rewelacji.ogólnie nudno ale przynajmniej mogłam spac do 9bo normalnie to o 6Za zimno tak to bym poszła na festym bo jakis u nas zrobili ale tak zimno...
Stary 2007-05-03, 16:19   #19
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
to super tylko pozazdrościćFajnie że ci się wszystko tak super układa że masz już swoją rodzine .A dzidziak będzie miała młodą mame Jak minoł ci długi weekendzik?? Bo mnie to bez rewelacji.ogólnie nudno ale przynajmniej mogłam spac do 9bo normalnie to o 6Za zimno tak to bym poszła na festym bo jakis u nas zrobili ale tak zimno...
Szczerze też byłam zdziwiiona ta uprzejmościa w moim kierunku A co do rodziny to z jednej storny fajnie bo mam 2 facetow ktorzy nie moga sie beze mnie obejsc hehe (szczegolnie ten mlodszy) ale z drugiej to jeszcze sie nie "wyszumialam" i troche mi tego brakuje. Staramy sie z TZtem jeżdzic do znajomych, czasem nawet na jakas dyskoteke ale to juz nie to samo bo po takiej nieprzespanej nocy trzeba wstac o 6 i zajmowac sie malym. No ale coz zycie latwe nie jest
A co do weekendu to faktycznie ostatnie dni byly strasznie zimne i raczej siedzialam w domku. Dzisiaj sie torche ocieplilo to wyszlam z malym rano na dworek a teraz wyslalam meza na spacer. A ja sie bycze i odpoczywam od obowiazkow heheh No ale mi tez sie przeciez cos nalezy od zycia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-04, 05:26   #20
sexy7ona
BAN stały

Cytat:
Szczerze też byłam zdziwiiona ta uprzejmościa w moim kierunku A co do rodziny to z jednej storny fajnie bo mam 2 facetow ktorzy nie moga sie beze mnie obejsc hehe (szczegolnie ten mlodszy) ale z drugiej to jeszcze sie nie "wyszumialam" i troche mi tego brakuje. Staramy sie z TZtem jeżdzic do znajomych, czasem nawet na jakas dyskoteke ale to juz nie to samo bo po takiej nieprzespanej nocy trzeba wstac o 6 i zajmowac sie malym. No ale coz zycie latwe nie jest
A co do weekendu to faktycznie ostatnie dni byly strasznie zimne i raczej siedzialam w domku. Dzisiaj sie torche ocieplilo to wyszlam z malym rano na dworek a teraz wyslalam meza na spacer. A ja sie bycze i odpoczywam od obowiazkow heheh No ale mi tez sie przeciez cos nalezy od zycia
Pewnie że się należy odpoczywaj ile możeszregularnie meża na spacerki wysyłasz ? Fajnie że mąż jakoś ci czas organizuje nie jest tak źle .Nie myśl że ja o tej gozinie spać nie moge bo jest po 6:30 tylko musze jechać do szkoły chamsto musze porzadek na uczeli przeprowadzić jak tak można w piatek wysyłać kogoś na angielski.. buzka trzym się
Stary 2007-05-04, 19:48   #21
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie że się należy odpoczywaj ile możeszregularnie meża na spacerki wysyłasz ? Fajnie że mąż jakoś ci czas organizuje nie jest tak źle .Nie myśl że ja o tej gozinie spać nie moge bo jest po 6:30 tylko musze jechać do szkoły chamsto musze porzadek na uczeli przeprowadzić jak tak można w piatek wysyłać kogoś na angielski.. buzka trzym się
Hhehe no moj maly przestal mnie budzic przed 6 i daje spac do 7 wiec spie godzine dluzej
A męża staram sie wysylac na spacery jak tylko jest w domu - pracuje na 3 zmiany i konczy szkole wiec prawie go nie ma. Wczesniej nie walczylam o to żeby zajmowal sie Cypriankiem ale stwierdzilam ze skoro umial zrobic to niech teraz umie wychowac W sumie to on sam widzi ze jak siedze z dzieckiem caaale dnie to jestem niedowytrzymania bo po dluzszym czasie z malym urwisem wyglada sie jak jeden klebek nerwow, nie mowiac juz o braku kontaktu z doroslymi ludzmi
No nie wiem co by tu jeszcze napisac to narazie koncze. Papatki i milej nocki
Stary 2007-05-05, 06:58   #22
sexy7ona
BAN stały

No to fajnie że sobie radziszTwój mąż kończy szkołe.a ty?cały czas z dzieckiem?JA bym ześwirowała w domku non stop.
Stary 2007-05-05, 19:42   #23
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
No to fajnie że sobie radziszTwój mąż kończy szkołe.a ty?cały czas z dzieckiem?JA bym ześwirowała w domku non stop.
On konczy dopiero liceum - jak sie wczensiej nie chcialo uczyc to teraz trzeba sie meczyc. Ja jestem po zdanej maturze, od października ide zaocznie na jakies stuia bo rzeczywiście zwariowac mozna. Wiesz zima to o malo nie oszalalam a bylo za zimno na spacery wiec nie pozostawalo mi nic innego jak siedziec w domu, teraz jak jest cieplo to pol dnia spedzamy na spacerach, pol na podworku i jakos mi czas leci. Mam nadzieje ze lato bedzie bardzo ladne

REKLAMA
Stary 2007-05-06, 07:09   #24
sexy7ona
BAN stały

Cytat:
On konczy dopiero liceum - jak sie wczensiej nie chcialo uczyc to teraz trzeba sie meczyc. Ja jestem po zdanej maturze, od października ide zaocznie na jakies stuia bo rzeczywiście zwariowac mozna. Wiesz zima to o malo nie oszalalam a bylo za zimno na spacery wiec nie pozostawalo mi nic innego jak siedziec w domu, teraz jak jest cieplo to pol dnia spedzamy na spacerach, pol na podworku i jakos mi czas leci. Mam nadzieje ze lato bedzie bardzo ladne
AHA
To dobrze że bedziesz się uczyćTo narobisz sobie kondycji może bdziesz jak robert Korzenioski II zaczniesz startować na olimpiadzie cio?A masz już swoje mieszkanko z meżusiem czy z rodzicami?
Stary 2007-05-06, 10:42   #25
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
AHA
To dobrze że bedziesz się uczyćTo narobisz sobie kondycji może bdziesz jak robert Korzenioski II zaczniesz startować na olimpiadzie cio?A masz już swoje mieszkanko z meżusiem czy z rodzicami?
Niestety mieszkamy z moimi rodzicami - ale mamy domek wiec z miejscem nie ma problemu bo mamy sporo pokoi Mieszkanie z rodzicami ma swoje plusy i minusy, plusem jest to że mama gotuje, sprzata, od czasu do czasu wezmie malego no ale niestety czasami za bardzo sie "angażuje" w wychowanie wnuczka ;P
Stary 2007-05-06, 11:02   #26
kamilkaa
Raczkowanie

też mam 20 lat i jestem z Częstochowy

pozdrawiam serdecznie
kamilkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-06, 11:03   #27
kamilkaa
Raczkowanie

pozdrawiam serdecznie Sylwio gdzie mieszkasz?

REKLAMA
Stary 2007-05-06, 19:29   #28
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamilkaa Pokaż wiadomość

pozdrawiam serdecznie Sylwio gdzie mieszkasz?
Mieszkam na blesznie a Ty Kamilka ?
No i pewnie nie masz dzieciaczka tak jak ja ?
Stary 2007-05-07, 15:55   #29
kamilkaa
Raczkowanie

Cytat:
Mieszkam na blesznie a Ty Kamilka ?
No i pewnie nie masz dzieciaczka tak jak ja ?
Witaj ja raków zach. to niedaleko pozdrawiam a dzieciaczka oj jeszcze nie narazie matura:
Stary 2007-05-07, 19:58   #30
sylwia622
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamilkaa Pokaż wiadomość
Witaj ja raków zach. to niedaleko pozdrawiam a dzieciaczka oj jeszcze nie narazie matura:
No jak rakow zach to naprawde niedaleko bo ja mieszkam w tych malych uliczkach domkow jednorodzinnych
No widzisz a ja mam juz rocznego bobaska i szukam jakiejs mlodej mamy z dzidzia ale jakos nie moge znalesc a wszyscy znajomi jakos nie maja czasu na spacery z dzieciata kolezanka - takie zycie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości