|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Za 2 dni idę na wesele- jakie buty i rajtki założyć?
Błagam Was o pomoc dziewczyny.
Za 2 dni jest wesele mojej koleżanki. Temperatura za oknem widzicie - katastrofalna. Nie przygotowałam się wcześniej na te wesele, bo koleżanka za mąż wychodziła już setki razy, także brałam ten ślub z przymrużeniem oka w dodatku się aktualnie odchudzam, więc bałam się kupować sukienki miesiąc wcześniej. I teraz tak, jutro muszę kupić buty i rajstopy do sukienki Wklejam Wam zdjęcie sukienki i proszę doradźcie. Mam na to 1 dzień. A totalnie jestem w kropce. Gdybym wybrała coś bardziej oficjalnego założyłabym czarne buty i rajstopy, ale przegięłam z kolorem i teraz mam. Czy iśc w ogole w grubych rajtkach? Jak tak jaki kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Za 2 dni idę na wesele- jakie buty i rajtki założyć?
Sukienka fajna
![]() Ale czarne rajstopy nie będę tu pasować!!! A grube to już w ogóle ![]() Pozostaje założyć cieliste, czarne buty, czarną torebkę i jakaś bransoletkę może? ![]() A na wierzch marynarkę... Zmarzniesz jedynie w kościele (może jakiś długi płaszcz?), bo na sali myślę, że już ciepło będzie... ![]() Udanej zabawy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Za 2 dni idę na wesele- jakie buty i rajtki założyć?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.