|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gdzie kupić???
Wiecie przypadkiem gdzie można kupić czarne piórka w Warszawie? Bo koniecznie takie potrzebuję - moja koleżanka jest fanką Lauriego z The Rasmus a on takie nosi więc ona takie chce a ja musze jej kupic prezent na piątek! może widziałyście jakąś ramkę lub coś innego z piórkami - muszą być koniecznie czarne! proszę pomóżcie!!!
aha może wiecie gdzie można kupić w warszawie koraliki - tak oddzielnie? zastanawiam się czy jej może nie ułożyć tak bransoletki. no coż w każdym razie jesli macie jakies informacje to podajcie je jak najszybciej bo nie mam zbyt wiele czasu! z góry dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Koleżaneczki :) hurtownia dodatków krawieckich GoldPol w Al.Krakowskiej 159
Dziewczyny, sama tam trafiłam w poszukiwaniu piórek i myślałam, że zwariuję!!! Nie wiedziałam, że suwak albo koronka albo kokardka mogą mieć sto kolorów. Abslotunie polecam, można połazić i kupić w ilościach skromnych. A ceny hurtowe. Ach, i te boa... Cudo, Babeczki, cudo...
Gold-Pol, Al. Krakowska 159 (pon-pt 9oo - 17oo i sob 9oo - 14oo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.