|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
fryzjer w Ostrolece...?
Czy sa moze jakies Wizazanki z Ostroleki? Doradzcie mi tam fryzjera bo nie mam zielonego pojecia :P Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: fryzjer w Ostrolece...?
cześć, mrumru!!!
Jam jest!!! Tzn ja trochę z Olsztyna a trochę z O-ki, ale do fryzjera chodzę tylko w Ostrołęce i TYLKO do Pretty You na Piłsudskiego, do Moniki. Polecam Edytkę - jest REWELACYJNA. Radzę unikać salonu Picasso - zrobiono tam ze mnie młpę dwa razy - kiedy nie mogłam danego dnia dostać się do zakładu Moniki... Od tego drugiego razu nie eksperymentuję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziekuje ci slicznie Pitipel! Cmok. Jeszcze dzis sprobuje tam zadzwonic i umowic sie do Edyty. Papatki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jestem pewna, że będziesz zadowolona. Podać Ci nr telefonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jestes kochana! Nawet nie wiesz, jak mi tym pomozesz. Tak wogole to mialam do Ciebie pisac, zebys mi go podala, bo w internecie na stronach Ostroleki znalezc nie moge, a nie ma mnie teraz w POlsce, wiec i ksiazki telefonicznej nie mam :P Z gory dziekuje i jeszcze raz serdecznie pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Znalazlam!! Jesli ta Monika ma nazwisko Lipinska, to znalazlam. Ale na wszelki wypadek napisz mi ten nr. to porownam :P Cmoczki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tak, mrumru! ZNalazłaś to, co trzeba! 764 47 15
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: fryzjer w Ostrolece...?
chciałabym odświerzyc wątek. Przybyło może trochę wizażanek z Ostrołeki? Może podzielimy się wrażeniami fryzjerskimi, będzie łatwiej uniknąć wpadki.
ja zawsze najbardziej zadowolona wychodzę właśnie z picasso, ale ciąć mnie może jedynie pani Kasia... no własnie, tyle ze tam pan Kaś maja 3 i nie mam pojęcia jak sie ta moja nazywa xD W każdym razie jest niesamowita, ja mówię jedno zdanie i jestem ścieta jak trzeba, w innych salonach prowadzę cały monolog, a nigdy nie jest dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzjer w Ostrolece...?
Ja jestem z Ostrołęki i ostatnio scinałam sie w Metamorfozie i byłam przezadowolonaa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.