|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy Pani Beata ma swój gabinet w Szczecinie?
Pani Beato zajrzałam właśnie do katalogu wizażystów i gdy weszłam na Szczecin, to znalazłam tam Pani nazwisko-czy to znaczy że ma Pani w Szczecinie swój gabinet? Jeśli tak to świetnie, bo ja własnie tutaj mieszkam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Czy Pani Beata ma swój gabinet w Szczecinie?
Czesc
Jak mi wiadomo to pani Beata posiada dwa gabinety w Scecinie,jeden miesci sie na ul.Fioletowa 69,a drugi na ul.Bezowa 2. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Woooooow nieźle-fajnie wiedzieć-dzięki WIELKIE! Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Witam Szczeciniankę, tak mam gabinety w Szczecinie -jeden na ul.Fioletowej 69a , drugi na Beżowej 2 -oba na osiedlu Bukowym, teraz właśnie otwieram mój trzeci gabinet -tym razem w Centrum miasta - ul. Bohaterów Getta Warszawskiego 18 - nowy gabinet ruszy jeszcze przed świętami.
Jeśli chciałabyś skorzystać z zabiegów w Studio Urody to zapraszam - trzeba umówić się telefonicznie - 463 30 21
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Łał! No to suuuuper!! Od dłuższego czasu czytam Pani porady i bardzo mi się one podobają-tym bardziej, że moja pani dermatolog stwierdziła, iż na moje blizny po trądziku pomóc może jedynie maść : Hascoderm, Cepan lub Contractubex, a o zabiegach złuszczających nawet nie chciała słyszeć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.