|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowe japonki- rozejdą się?
Kupiłam japonki w CCC parę dni temu. Myślałam ze będą wygodne, bo profilowane i pod paseczkiem skórka,a okazało się że strasznie obcierają na granicy tych paseczków. Wyszłam w nich raz i okropnie mnie obtarły te paski w miejscu jak na rysunku i ten paseczek między palcami...
![]() Jak Wasze doświadczenie z japonkami, rozejdą się? Pasek myślę, że ewentualnie może tak,ale czy ten między palcami? Jakoś się to ukształtuje? Nie idzie w nich chodzić... Z góry dzięki! Edytowane przez Karolina Maria Czas edycji: 2007-06-09 o 17:31 Powód: brak foty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nowe japonki- rozejdą się?
z mojego doświadczenia japonki się raczej nie rozchodzą..
mnie nie obcierają tylko takie z materiałowym paseczkiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
po jakimś czasie skóra powinna sie dopasowac do buta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mnie każde się troszkę rozbijają, na pewno się dopasują
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy sie rozejdą, ale spróbuj na krótszy spacer namoczyć obficie obcierające miejsce wodą, nałożyć, pochodzić. I tak z dwa razy.
Mi całkowicie skórzane japonki obcierały nogi przez bity miesiąc. Teraz to nie buty, to kapciuszki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zrób tak jak pisze dzustam. Możliwe że Twoja skóra się uodorni na optarcia akurat w tych miejscach. Ja tak mam zawsze.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
miałam tak samo jak założyłam swoje pierwszy raz to też mnie poobcierały ale w miare chodzenia dopasowały sie i przestały obcierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Oj, niestety ten model jest wyjątkowo długo obcierający, zanim się stopa przyzwyczai (a czasami się nie przyzwyczai).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie, spróbuje metodę z wodą. Mam nadzieję że ten paseczek między palcami tez sie jakoś ułoży...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mam japonki skorzane z Inblu i tez strasznie na poczatku ten pasek miedzy palcami obcieral..bylo niwygodnie i masakra w ogole...a potem troche ponosilam i nie wiem kiedy a staly sie megawygodne,najwygodniejs ze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.