|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
szukamy pomocy do moderowania
Drogie Wizażanki
Ela niestety nie może dłużej pełnić funkcji moderatora. Poświęciła dla nas mnóstwo swojego wolnego czasu, żeby forum pięknie się rozwijało Dlatego szukamy chętnej osoby do moderowania tego forum. Bardzo proszę o kandydatury. |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: szukamy pomocy do moderowania
Jestem ciekawa na czym ta praca polega i jak się ją wykonuje?
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejcia , jestem tegoroczną maturzystką .Napiszcie więcej co trzeba robic i ile czasu poświęcić .Jeśli to zajęcie nie będzie zbyt skomplikowane to z chcęcia się podejmę .
Jakby coś to : tess@onet.eu
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
jesli to nadal aktualne to zglaszam sie. Bylam juz moderatorem na jednym forum a obecnie jestem junior adminem na nieoficjalnym forum mojej uczelni wiec jakies doswiadczenie mam
Wiem ze krotko jestem na wizazu i nie udzielalam sie zbyt czesto do tej pory ale staram sie czesto zagladac na forum i byc na bieżąco.
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny chyba jednak stanowiska moderatorskie są już zajete.
Objeły je m.a.r.t.a i Taverney
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#6 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dziękuję pięknie za zgłoszenia i chęć niesienia pomocy, ale to ogłoszenie już jest nieaktualne. Forum ślubne moderują razem Taverney i M.a.r.t.a
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.