|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Jaka kuracja dla mnie? proszę pomóżcie drogie Wizazanki
Witajcie
![]() Przeczytałam wiele wątków na temat kwasów, filtrów i różnych kuracji, ale czuję się zagubiona w tym wszystkim ![]() ![]() Moja cera: cera ze skłonnością do trądziku (szczególnie w okolicy ust); tak naprawdę ciężko określić jaka jest, zawsze myślałam, że mieszana, bo jak patrzę na czoło i brodę to się lekko świecą, a jak nałożę podkład DMM to wtedy widzę jak pięknie podkreśla suche miejsca na mojej twarzy, więc pewnie jest mieszana ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałabym: pozbyć się tych wstrętnych plam po trądziku oraz zaskórników, rozświetlić cerę, ogólnie poprawić jej wygląd, żeby wyglądała na zdrowszą. Maści, które stosuję: Acne derm(codziennie) oraz sporadycznie Differin. Dostałam je od dermatologa, differin pomógł mi bardzo na pryszcze, chociaż dalej wyskakują pojedyncze, jednak sam Acne derm jest chyba niewystarczający na te wstrętne plamki ![]() Z góry dziękuję za każdą odpowiedź ![]() P.S. Mam 19 lat i pamiętam o filtrach ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka kuracja dla mnie? proszę pomóżcie drogie Wizazanki
up
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka kuracja dla mnie? proszę pomóżcie drogie Wizazanki
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.