|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Popalone włosy- po czym poznac?
Po czy poznac popalone wlosy? Jesli mam jasne wlosy (ciemny blond), cienkie i w miare proste a kilka wlosow jest ciemnych czasem wrecz czarnych, poskrecanych i grubych (a przynajmniej tak mi sie wydaje) to czy sa to popalone wlosy? Dodam ze uzywalam do niedawna przez ok 3 tyg. nieprofesjonalnej metalowej prostownicy ale dziewi mnie to ze jesli sa one popalone to czemu akurat tylko te poszczegolne? A moze moje wlosy nie wiem czy to mozliwe, zaczynaja sie zmieniac (o nie!!!) na ciemniejsze i krecone?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Popalone włosy- po czym poznac?
U mnie popalone włosy poznaję (poznawałam, bo ostatnio obcięłam włoski) po białych końcówkach
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Popalone włosy wyglądają jak sianko, bardzo się puszą i końcówki są zniszczone. Przynajmniej to zauważyłam u siebie (prostuję)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
U mnie wlosy rowniez zaczely sie puszyc i okropnie skrecac i nie wszystkie, najbardziej z tylu glowy poniewaz tam najwiecej prostowalam. W twoim przypadku karla 92 moze byc to spowodowane uzywaniem nieprofesjonalne prostownicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Puszą się bardzo, wykręcają w 4 strony świata, są rozdwojone na końcach i dodatkowo przy szczotkowaniu odpadają końcówki, przez co mam wrażenie że moje włosy wogóle nie rosną
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.