|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam zapachu-w zamian Eternity Moment CK
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115026 moj watek,sa tam rozne perfumy.moze cos Cie zainteresuje
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam Individuelle Mont Blanc ok.35-40 ml.
Jestes zainteresowana? ew. gdyby Eternity bylo wiecej dla wyrowniania pojemnosci moglabym oddac probki perfum. pzdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Z zapachów, które proponujecie znam tylko gucci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy, ja też go dostałam w prezencie i nie wiem co teraz z nim zreobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rezerwacja to rezerwacja, możliwe, że do finalizacji nie dojdzie (nie wiem, czy itaka zgodzi sie na zaproponowane przeze mnie warunki wymiany) ![]() dopóki wymiana nie została "zaklepana", mozna prowadzić negocjacje z innymi Przekupkami w celu znalezienia najbardziej korzystnej oferty ![]() rozumiem, że jesteś zainteresowana Amorkiem, ale jego jest sporo mniej niż Twojego zapachu ![]() sądząc na podstawie fotki Twojego Eternity jest ok. 41 ml, gdy tymczasem mojego Amorka jest jakieś 27 ml Czy coś jeszcze u mnie "wpadło Ci w oko"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Amorek podoba mi sie bardzo, ale nie chciałabym wchodzic itace w paradę. Zależy mi na tym, żeby wymienic na inny zapach albo 2 mniejsze, więc na inne rzeczy nawet nie patrzę. Więc u Ciebie tylko ten amorek. Eternity brak niecałe 2 cm od góry, więc jest około 45 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze jakies oryginalne miniaturki zapachowe, które mogłyby zafunkcjonowac jako ewentualne dokładki do Amorka ![]() Jeśli chodzi o ilość Eternity, to oczywiście Ty dysponując flakonikiem jestes w stanie okreslić te ilość rzetelniej, aniżeli ja patrząc na fotkę. Napisałam, że Eternity jest ok. 41 ml, ponieważ na fotce wygląda to tak, jakby cieczy we flakoniku było mniej więcej do 4/5 wysokości "zasobnika na zapach"; no a 4/5 z 50 ml to 40 ml ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Aniu, nie miałam zamiaru się licytowac o ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aktualny stan rzeczy jest taki, że rezerwacja dla itaki się zwolniła ![]() Amorek jest zatem do wzięcia ![]() Ponieważ teraz już znikam z Wizazu, z ewentualnymi propozycjami dokładek zgłoszę się jutro . Rozumiem, że ani Celine pour Femme ani mini-Organza z mojego wątku nie zainteresowały Cię jako ewentualne dokładki do Amorka? W związku z tym mam jeszcze jedno pytanie: czy w ogóle rozważałabyś oddanie Eternity za oferowaną przeze mnie ilość Amor Amor + jakieś miniaturki? Bo jeśli nie, to będę musiała już teraz zrezygnować ![]() ![]() Gdybyś nadal była wstępnie zainteresowana, to prosiłabym Cię o garść dodatkowych informacji na temat Twojego Eternity (gdzie kupiony, kiedy otwarty) oraz o podanie kodu z naklejki na spodzie flakonika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Aniu, podaję kod
088300139484 Ja nie potrafię tego rozkodowac, więc daj znac, co tam wyczytasz-sama jestem ciekawa. Pochodza z wymianki z fekete, ale brałam w ciemno i niestety jak zwykle trafiłam w fajny zapach, ale nie dla mnie. Wymianka miała miejsce w zeszłym tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
modro
![]() przejrzałam moje miniaturkowe zasoby, przypomniałam sobie dzisiaj w perfumerii Eternity Moment, no i w zasadzie jedyne z czym mogłabym się aktualnie rozstać w zamian za ten zapach, to jest zawartość mojego wątku, Spoza wątku mogłabym dołożyć jeszcze jedynie miniaturkę najnowszego zapachu TM Eau de Star ![]() Myślałam, że coś wiecej z moich miniaturkowych zasowbów będę Ci mogła zaproponować, ale cieżko mi przychodzi rozstanie z moimi mini-flakonikami ![]() Tym bardziej cięzko, że - jak się okazało w wyniku dzisiajszych testów - Eternity podoba mi się aktualnie jedynie ciut bardziej niż Amorek (a swego czasu bardzo-bardzo te wersję Eternity lubiłam) Mam jeszcze parę miniatur, ale jest to głównie pielęgnacja, a Ty piszesz, że tylko pachnidełkami jesteś zainteresowana. Obawiam się zatem, że nie uda nam się wymiana ![]() Pieknie dziękuję za pracowite spisywanie kodów ![]() Życzę wymiany "nietrafionego" pachnidełka na coś, co Cię zachwyci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Aniu, nic nie szkodzi. Eternity nie tyle jest nietrafionym zapachem, co ja jestem zmienna i lubię testować ciągle coś innego. A mam jeszcze takie zboczenie,że większość zapachów biorę w ciemno
![]() A swój jedyny zapach już mam więc nie zależy mi na szybkim oddaniu CK. Pozdrawiam Cię gorąco i może do następnego razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! A może chciałbyś limitowankę Diora Dior Star 1/3 z 50 ml plus 100 ml maski do włosów Bonacure regenerującej do suchych ,zniszczonych włosów. Odleję w pudełeczko po innej masce, plus miniaturka Soni Rykiel - niebieskiej -ponad połowa z 7,5 ml, plus podkład AA matujący - kość słoniowa
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-06-05 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.