|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
peeling kwasowy- na pewno czwartek?
witam znowu,
planuje zrobic peeling kwasem migdałowym o stężeniu 5% jednak problem polega na tym, że skóra będzie się złuszczać mam więc pytanie bardzo ważne- pracuje od poniedziałku do piątku, mam wolne tylko weekendy. zalezy mi na tym, by te najgorsze momenty pojawiły się właśnie w weekend, po nim by wystarczył mały filtr powiedzmy stąd też moja niepewność który dzień mam wybrać, czytałam na forum że czwartek wieczorem, ale cholernie boję się, że efekt zacznie się już w piątek, a nie w sobotę. Proszę o odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: peeling kwasowy- na pewno czwartek?
wiesz,
poczytaj dokładnie wątek o migdałku, a znajdziesz odpowiedź;-) Od siebie dodam (nic odkrywczego)- to sprawa indywidualna, może być tak, że w ogóle nie zauważysz złuszczania, a może być i tak, że w piątek będziesz koloru buraczanego... A jak reagowałaś na tonik migdałowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: peeling kwasowy- na pewno czwartek?
jeszcze nie stosowałam i tak sie zastanawiam czy trzeba najpierw tonik skoro chcialam srpobowac peelingu 5 procentowego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.