![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Masa skarbów
NIEAKTUALNE
Wymienię: [COLOR="black"][COLOR="Silver"][COLOR="Black"]1. szampon Cosmetici Dora Shampoo ale ginepro (szampon jałowcowy) - z 15 cm. zostało 5, czyli 1/3 pierwotnej pojemności 2. szampon Keune Care Line (profasjonalny) dla cienkich i delikatnych włosów i wrażliwej skóry głowy - ok. 3/4 pierwotnej pojemności (250-ciu ml.) 3. Shiseido Ultimate Cleansing Oil for face and body - 2/3 pierwotnej poj. 150 ml., czyli ok. 100 ml. - megawydajny olejek do demakijażu z pompką, makijaż zmywamy na sucho, po czym należy spłukać; 4. odlewka Promesse Cacharel - w ilości do uzgodnienia 5. Schwarzkopf Proffesional Slick Osis+, czyli płyn prostujący i wygładzający włosy - poj. 250 ml. z niewielkim ubytkiem; 6. podkład Estee Lauder Futurist, kolor 02-Cameo (dla dość bladych twarzy) - ok. 2/3 pierwotnej poj., czyli ok. 20 ml. z 30-tu 7 . cienie Isadora Triple Eye Shadow, 19 blue turquoise - "trójka", turkus, morska zieleń, błękit - bez pacynki, zużycie niewielkie - może z 10%. Znudziły mi się; ![]() 8. przepiękny cień z limitowane kolekcji Chanel Pink Lame - umalowałam się nim 3 razy, ale to niestety nie mój kolor ![]() 9. cienie Inglot Integra (żółty, zielony i cceglasto-pomarańczowy) - brak pacynki, użyty 2 razy (może być dodatkiem do wymiany min. 2 kosmetyków); 10. puder brązujący Guerlain Terracota Sunset Celebration - orgoooomny, z 30 gr. ubytek max. 20%, "słoneczko" nie ruszone, "esy-floresy" trochę jeszcze widać (zdj. w KWC) - znudził mi się ![]() ![]() 11. podkład w kompakcie Shiseido Hydro-Liquid Compact, kolor B20 Natural Light Beige + piękna puderniczka do niego, która jest kupowana oddzielnie(!) (mam pudełeczko) - zużycie ok. 40% (jest dołek na środku, ale do "dna" ![]() ![]() 12. krem nawilżający Hydraphase XL La Roche Posay - 1/3 z 50 ml. 13. krem "przeciwzmarch' ![]() 14. Miss Dior Cherie - odlewka ok. 10 ml. 15. Extiaxil antyperspirant dla wrażliwców, użyty 2 razy, chociaż dziwnie chlupocze ![]() ![]() 16. Avon Solutions - zestaw: peeling do ciała (zostało ok. 50%) + antycellulitowy krem (mleczko?) ok. 60% ilości początkowej 17. emulsja natłuszczjąca do ciała LRP Lipikar - ok. 2/3 z 400 ml. 18. nabłyszczacz do włosów Goldwell Trendline Shine Spray (który to już egzemplarz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19. body cream ROMA Laura Biagiotii - nie był od nowości pełen po brzegi, użyłam tylko na ramiona, poj. startowa 150 ml. ![]() 20. woskowe plasterki depilujące do twarzy Tanita - użyłam 2-3, data ważn. do kwietnia 2009 - jednak te 3 kłaki mogę wyrwać pensetą ![]() DOKŁADKA 12.06.2007. 21. profesjonalny szampon do włosów przetłuszczających się Paul Mitchell Shampoo Two - po. startowa 250 ml., ubytek 10-max 15% - ponieważ zaczęłam intensywnie ćwiczyć i tak muszę włosy myć codziennie ![]() ![]() 22. Odżywka Paul Mitchell w sprayu Seal and Shine (patrz KWC) - poj. początkowa 250 ml., ubytek może z 5% - jednak potrzebuję odżywki bardziej tradycynej ![]() ![]() Szukam tylko (no, prawie ![]() ![]() - kosmetyków Kanebo, szczególnie linii Sensai, peelingu w proszku i co tam macie dla skór suchych i odwodnionych - perfum, także odlewek - pudrów brązujących - bardzo jasnych kolorów Double Wear EL - Active C XL lub do suchej skóry, z długim terminem przydatności - kosmetyków Paul Mitchell, ze szczególnym uwzględnieniem nawilżania ![]() - odżywek Kerastase, szczególnie z serii Chroma Reflect - sypkich Pryzm Givenchy - płynu miceralnego Sensibo Biodermy - każdą ilość - peelingu cukrowego Farmony wanilia+pomarańcza - w każdych ilościach ; - treściwych kremów pod oczy - najchętniej EL i Anti-Gravity Clinique - niektórych kosmetyków Nuxe - odżywczych masek wysokopółkowych lub aptecznych na twarz i pod oczy) - kwas migdałowy (ale już gotowy) - i zawsze można mnie czymś kusić ![]() Jako gratis do min. 2 kosmetyków bardziej wartościowych ![]() PROSZĘ O PODAWANIE INFORMACJI O TYM, CO Z MOJEJ LISTY WAS INTERESUJE!!! Przepraszam za literówki - już taka chyba moja uroda ![]() UWAGA! POMIĘDZY PIĄTKOWYM POPOŁUDNIEM, A PONIEDZIAŁKOWYM PORANKIEM NIE BYWAM ZAZWYCZAJ "DOSTĘPNA" - PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ ![]() GDYBYM W TYGODNIU NIE ODPOWIADAŁA - PROSZĘ O PW "ALARMOWE" ![]() ![]() Udanych łowów! ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2007-07-16 o 16:18 Powód: dokładka 12.06.2007. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masa skarbów
moze cos u mnie zza guerlaain terracota?
oprocz perfum w linku mam tez puder brazujacy Nuxe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190192 Shiseido i YSL musiałabym sprawdzić w perfumerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mad, dla siebie znalazłam to:
- maseczka do twarzy L'Occitane Honey Comfort Mask - pojemność 100 ml, zużyte ok 1/3 - maseczka nawilżająca na okolice oczu i ust marki Decleor - 30 ml, tester, nieużywany, ważny do końca 2008 r. Zerknij sobie kolory, sprawdź też w słońcu, a ja rezerwuję kosmetyki dla Cię, ok? ![]() A YSL to dokładnie Long-lasting Eye Pencil Dessin Du Regard Haute Tenue nr 4, kupiony w zestawie (ale nie GWP) - jednak biorąc pod uwagę mój makijaż permanenty, to używanie jej jest bez sensu, bo i tak nic nie widać ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze - Hydro Liquid wkład z Sephory, a puderniczka z Douglasa
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie pryzmy, ale nie wiem, czego Ty pożądasz?
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Valentino i owszem
![]() ![]() A co Ciebie interesuje?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Najbardziej: szampon Keune Care Line (profasjonalny) dla cienkich i delikatnych włosów i wrażliwej skóry głowy - ok. 3/4 pierwotnej pojemności (250-ciu ml.) potem: szampon Cosmetici Dora Shampoo ale ginepro (szampon jałowcowy) - z 15 cm. zostało 5, czyli 1/3 pierwotnej pojemności; Czy ten też jest do wrażliwej skóry głowy i cienkich włosów ? ewentualnie: 10. przepiękny cień z limitowane kolekcji Chanel Pink Lame - umalowałam się nim 3 razy, ale to niestety nie mój kolor ![]() chociaż to bardziej kaprys, bo na pewno mi te róże nie pasują ![]() Ja mam jeszcze do oddania pryzmy: Givenchy Prisme Again visage 04 impertinent rose, dla mojej cery raczej średnio beżowej te róże są zbyt jasne i pastelowe.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za którąś z tych rzeczy?
odlewka Promesse Cacharel - w ilości do uzgonienia . przepiękny róż YSL Touche Blush - mało "różuje, ale nadaje piękny błysk pięknymi dorbinkami, zostało ponad 2/3 (nie jest napełniany do końca). To moje drugie opakowanie i znudził mi sie trochę. UWAGA! Gąbeczka do wyprania we własnym zakresie, bo boję się pofarbować niebieskim mydłem! przepiękny cień z limitowane kolekcji Chanel Pink Lame - umalowałam się nim 3 razy, ale to niestety nie mój kolor , mam kartonik; puder brązujący Guerlain Terracota Sunset Celebration - orgoooomny, z 30 gr. ubytek max. 20%, "słoneczko" nie ruszone, "esy-floresy" trochę jeszcze widać (zdj. w KWC) - znudził mi się Extiaxil antyperspirant dla wrażliwców, użyty 2 razy, chociaż dziwnie chlupocze ale może z uwagi na niewielką poj. startową
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cosmetici - to dla przetłuszczających się włosów, ale delikanty ![]() ![]() Pink Lame jest naprawdę przepiękny, może być stosowany też jako róż i rozświetlacz ![]() ![]() Rzezrwować coś? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Olik, Lou Lou z sentymentu (jeśli zapach ok)
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moze być, promesse jest delikatny więc TŻ nie będzie wybrzydzał
![]() rozumiem że za inne rzeczy juz nic nie znalazłaś? ![]()
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tego Pink Lame trochę się boję bo mam ciepłą karnację, im jest cieplej na dworze tym cieplejszą, no ale kusi mnie diablisko ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kosmetyki jutro oblukam na żywca i dam znać jakoś wieczorkiem, chyba że wcześniej sie dorwę do komputera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Olik, czyli wymieniamy za moe Promesse Lou Lou
![]() Małpeczko, jeśli nie pękają Ci naczynka, możesz go brać spokojnie - jak nie do oczu, to będzie boski do twarzy ![]() ![]() Mad, Dora dodana do listy. Polecam, bo świetna (abstrahując od tego, czy się wymienimy, czy kupisz gdzieś). Phdwao, niestety nic ![]() Czekamy na rozwój sytuacji ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ponieważ to nie będzie oryginalne opakowanie to może dorzucisz jeszcze ze 2ml? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie Ci się spodoba za:
11. puder brązujący Guerlain Terracota Sunset Celebration lub odlewkę Promesse ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-23 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mariola, niestety nic ![]() Pozdr. ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
w takim razie prosze o PW
![]()
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak nie jesteś pewna to może powąchaj w perfumerii Valentino
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawiło mnie to:
- Shiseido Ultimate Cleansing Oil for face and body
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jaga, zainteresowałby mnie Givenchy do pazurów, samoopalacz 10 ml. i Terracota (ciemna bardzo,bo nie pamiętam?). Co z tego jesteś skłonna oddać i kiedy mam dać odpowiedź na 100%?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.