|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jeans - nieaktualne
Nieaktualne.
Wymienię jeans trussardiego 70/75 ml/ mam go z wymiany z pewną bardzo miła wiżażystką/ na 100 % oryginalny mam kartonik Edytowane przez ivanka333 Czas edycji: 2007-09-07 o 06:50 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Jeans Trussardi
a moze ode mnie Halloween Freesia ?
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Halloween Freesia pachnie inaczej niz podstawowy.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oto nutki: http://www.perfumy-perfumeria.pl/Jes...l-W-19128.html kupiłam sobie je na imieniny, bo bardzo chialam poznac czy pachna frezjowo, ale nie i dlatego chetnie troche wymienie. a tu masz nutki podstawowego i inne są: http://www.sorea.pl/product_info.php/products_id/817
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Musiałabym ja gdzieś ponichać bo tak w ciemno to juz nie mam odwagi sie wymienić, jak mi sie uda gdzieś dorwać zapach to napiszę jutro, szczerze mówiąc wyczytałam gdzieś na wizażu, ze ma duzo z klasyka a ten na mnie to zupełna porażka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to wysle Ci probke daj namiary na PW, bo do wymiany to bym miala odpsikane, bo jak sie wymienialam to sobie zostawilam i moglabym wtedy 3 dac : VI Sensual+Summer mania+Burberry Brit Red, no i np. do tego Neonature Seve do torebki, 5 Alejke, to razem z 5.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.