|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Allure edt do wydania!!!
nieaktualne
Dokładka - Burberry Brit,Bonacure,Eternity Moment, Neo Vadiol Vichy Balsam do ciała Eternity Moment -200 ml z malutkim ubytkiem Maska Schwarzkopha BONACURE hairtherapy Moisture kick - maska nawilżająca do włosów suchych ,naturalnie kręconych. Z pojemności 750 ml została 1/3 - wymienię inny kosmetyk do suchych ,farbowanych włosow. Burberry Brit - edt 30 ml bez 1 cm w pudełku Neo Vadiol Vichy - 13 saszetek po 1,5 ml Witam! Mam do wymianki tester ( z korkiem) wody toaletowej Allure . Pojemność 100 ml ,zostało ok. 60 ml. Butelka ma 9 cm, wody zostało 5,8 cm. Wymienię na inny zapach. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-06-19 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Allure edt do wydania!!!
To moze 50ml leau par kenzo?Mam jeszcze 40ml Pure Woman EDP a moze interesuja cie meteoryty mieszanka 02 i 03 w zastepczym opakowaniu jest wiecej niz w pelnowymiarowym opakowaniu ponad 80 kuleczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Gosiu a Pleasures EL ok 47/50 ??Mam jeszcze ok 25 ml Aigner too feminine,ok25.50 Escada Pacific paradise ,30ml Courious Britney Spears?Do mniejszych pojemności mogłabym dorzucić jakiś kosmetyk np ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Nie jestem przekonana do żadnego z tych zapachów,ale jeszcze pomyślę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.