|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filtr Bioderma zamienię...
hej, jestem zainteresowana tym filtrem. przejrzyj proszę mój wątek, a jeśli nic nie znajdziesz to mam jeszcze kilka ciekawych rzeczy (filtry) poza wątkiem które mogłabym oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mam mleczko do opalania Garniera Ambre Solaire spf 20 (nowiutkie, nieuzywane), a oprocz tego moglabym zrobic odlewki na sprobowanie Iwostinu Solecrin emulsji spf 40 i/lub "dzieciaczka" Avene (mleczka spf 40) mam też sporą (7ml) próbkę Vichy spf 50 dla dzieci.
poza tym mam też Garniera Skora musnieta sloncem 200ml (brazujacy) - to nie filtr ale to tez czesto interesuje filtromaniaczki wiec pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Aqua, Octocrylene, Propylene Glycol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, isohexadecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide,Potassium Cetyl Phosphate,VP/Eicosene Copolymer,synthetic wax,
Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Phenoxyethanol Stearic Acid,, PEG-100 Stearate, Ethylparaben, Triethanolamine, Dimethicone,l imonene, Xanthan Gum,linalool,benzyl salicylate,Propylparaben, Isobutylparaben,alpha-isomethyl ionone,terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acryfate Crosspolymer ,sorbitol, DisodiumEDTA, Methylparaben, Bytylparaben,buthylphenyl metylpropional,citronello l,citral, Aluminium Hydroxide,opuntia coccinellifera/opuntia coccinellifera flower extract,coumarin, Glyceryl Stearate, Glycine Soja/soybean oil, Parfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Pasowałaby Ci wymiana na hydraphase?
Trochę boję się tego filtru bo jestem baardzo blada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
no nieszkodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
a może moje profesjonalne kosmetyki do włosów Schwarzkopf Cię zainteresują? (wątek w podpisie)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.