![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ponownie WESELE/SUKIENKA
Wiem, że sporo jest wątków na ten temat, ale to chyba dtalego że każda z nas ma takie problemy
![]() ![]() Prosze poradzcie co na siebie uszyc. Dodam ze mam 160 cm wzrostu, ale zaloze wysokie szpilki, bo TŻ wysoki. A najprawdopodobniej bede prowadziła Pana Młodego do Młodej i nie chce wyjsc na "rozebrana". Pomóżcie plis.
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
hej
Jak dla mnie 3 odpada jest zbyt ekstrawagancka ![]() Mnie najbardziej podoba sie druga jest dosc uniwersalana bedziesz ja mogla zalozyc nie tylko na wesele ![]() Milej zabawy ![]() Moze z tym przodem pokobinowac zeby byl podobny do tego na 3 zdjeciu ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-06-13 o 03:53 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ponownie WESELE/SUKIENKA
srebrna jest sliczna
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
poniewaz bardzo podobaja ci sie te trzxy sukienki to moze by jej polaczyc? kolor z pierwszej,dekolt z drugiej i dol z 3...chociaz nie wiem czy by nie bylo to za duzo...wydaje mi sie ze do dekoltu ze zdj 1 sukienka musi byc dluga...
i jeszcze jedno...moze cos ala sukienka pierwsza,do kostek i z lekkim rozcieciem z boku ,tylko dekolt z drugiej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie wszystkie trzy są "trochę" za bardzo krzykliwe.
Mówię tak na podstawie obserwacji z ostatnich dwóch imprez weselnych na krórych byłam. Raczej odchodzi się od długich sukni (bardziej są obecnie zarezerwowane dla świadkowej i młodej). Królują krótkie sukieneczki urzekajace prostą elegancją, dziewczyny zamieszczały na tym forum bardzo eleganckie i efektowne sukienki. Na kazdym przyjeciu trafiała się "perełka" w takiej wyzywajacej i połyskujacej kreacji i wzbudzała ogólny niesmak .... tu jest bardzo fajna sukieneczka i raczej królował ten styl http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189400 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
2 jest najlepsza, ale moze inny kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Druga jest bardzo ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mi najbardziej podoba sie ta srebna ale jak bedziesz szyła to może pokombinowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Żadna mi się nie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pierwsza i druga- ladne
trzecia- okropna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Żadna mi się nie podoba.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Pewnie jutro znów zmieni mi się koncepcja. Jak cos to wkleje jeszcze jakies fotki
![]() I jeszcze raz dzięki za pomoc. Jesli chodzi o nr 3 to tylko dol mi sie podoba, ale nie az taki hmm krotki. z jednej strony lekko przed kolanko z tylko zas lekko dłuższa ![]() Jeszcze jedno, co myślicie o takiej??
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-06-13 o 03:54 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem odpada srebrna przynajmniej gora- masz duzy biust a te marszczenia uwydatnia go jeszcze bardziej i bedziesz wygladac jak nadmuchana.ogolnie te sukienki nie wpadly mi w oko bo sa troche jak na czerwony dywan dla paris hilton....i sa wlasnie dosc "rozebrane".moze poszukaj cos w tym stylu ale bardziej hmm prostego i klasycznego a napewno kazdy spojzy na ciebie z podziwem i nie bedziesz ze denerwowac czy nie jestes zbytnio rozebrana albo nieodpowiednio ubrana
http://www.allegro.pl/item195835205_...sienna_36.html ta tez mi sie nie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() a moze cos takiego???moze sie przekonasz na inny styl..... 00000000000000000000.JPG 521.jpg 35.jpg 531.jpg P1010345.jpg
"Doskonałość jest jedynie deklaracją śmiesznego człowieka." ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-06-13 o 03:55 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tak teraz mysle, ze to na p[rawde nie moj styl i dziwnie bym sie czula. Chyba rzeczywiście za bardzo "krzykliwe" te moje sukienki. a co myślicie o takich:
http://allegro.pl/item195492929__bla..._36_34_42.html http://allegro.pl/item196458323__bla..._38_34_42.html Tylko chodzi mi pogłowie złoo z czarnymi dodatkami. i długosc tak jak pisalam, lekko przed kolanko. Co sądzicie??
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
2 bardzo fajna bluzeczka ze zlota spodniczka...bedziesz wygladac ladnie.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
MARAMARA skąd ta czerwona??????? SUPER!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
a no wlasnie tez mi sie podoba...ale nie wiem z kad...ewentualnie zdjecie dla krawcowej zeby uszyla, ale to juz nie bedzie to samo.naprawde nie pamietam z kad ja to zapialam
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Te mi sie podobaja. Uwazam,ze poprzednie nie nadaja sie na slub. Trzeba pamietac,ze to panna mloda i jej sukienka ma zwracac wszystkich uwage, a nie gole plecy lub dekolt do pepka jednego z gosci. sukienka na slub i wesele powinna byc malo rozneglizowana, ale to tylko moje zdanie. Te, ktore tu wybralas sa bardzo ladne. Czarno-zloty bedzie ladnie wygladac. I co najwazniejsze wszystkie spojrzenia gosci beda skupione na pannie mlodej,bo to jej dzien i to ona powinna byc w centrum uwagi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
tylko srebrna mi sie podoba reszta wcale tylko ostatnia ma sliczny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kasienkakg masz rację i dlatego sukienka nie bedzie az taka wyzywająca. W koncu to dzien panny młodej
![]() Więc zadecydowałam. Szyje taka http://allegro.pl/item195495429__bla..._36_34_42.html , tym bardziej, że znalazłam u siebie w sklepie przepiękną złotą satynę, do tego dorzucę cienką czarną wstążeczkę. I tak jak pisałam pokombinuje zeby albo przed lewym kolanem byta troszke krótsza a z tylu dłuższa, albo lekko scieta z boku ![]() Jeszcze raz dzięki dziewczyny.
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwazam,ze to bardzzo dobry wybor i bedzie Ci pasowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze jedno pytanko.
POwiedzcie mi (bo ja jakos nie umiem tego trzezwo ocenic) Jak uszyję złotą sukieneczke, to jakie buty? Mam w swoim "zasobie" czarne szpilki (kryte palce i piety), czerwone szpilki (takie jak czarne) i klapeczki na koturnie jakby zamszowe jasniutki bez. powiedzcie czy coz z tego bedzie pasowało do złotej satyny?? Mysłałam, że wstawie jakies czarne wstawki do sukienki i zaloze czarne szpilki, ale cos nie jestem przekonana. Pomożcie plis, bo macie większe doświadczenia ![]() No chyba że jakis inny kolor sukienki??(czerwona czy cos??) I dodatki, o rety ile tych pytan.
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2007-05-24 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wizażanki prosze pomóżcie, bo chcę niedługo kupić materiał i zabrac sie za szycie.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ale Ty chcesz ta sukienke cala zlota, czy dokladnie taka jak jest na aukcji? Bo jesli taka czarno-zlota, to czarne buty napewno beda pasowaly. Te klapki bezowe mi kompletnie na wesele nie pasuja... Jesli chcesz cala zlota, to ja bym proponowala pod biustem duzo grubsza ta tasemke. Z tym kombinowaniem, zeby byla skosna, czy jakas krzywa
![]() ![]() Jesli chodzi o dodatki, to torebka czarna, a reszta to juz zalezy od gory: jesli sukienka ma byc cala zlota to ja skombinowalabym jakas fajna czarna bizuterie, a jesli gora ma byc czarna, to bizuteria zlota. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Na początku chciałam cała złota sukienne, ale nie mam kasy na nowe buciki. Więc myslałam, żeby zrobić złotą i na szerokość pasa wstawic czarna koronke (jak tutaj http://allegro.pl/item197475683__zlo...sexy_r_36.html ) tylko chcęzachować krój tej pierwszej (czarna góra i złoty dół). Tylko nie wiem czy dobrze bedzie wygladac taki kroj sukienki z takim czarnym "pasem" koronkowym? A jesli tak zrobie, to buty czarne i dodatke wowczas chyba rowniez czarne tzn jakas bransoletka i kolczyki moze nie wiem.
Mam nadzieje, ze nic nie pokreciłam. I jescze raz dzieki za pomoc ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem wystarczy gruba czarna wstazka pod biustem i wtedy moga byc czarne dodatki, ale z ta koronka tez mozesz pokombinowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
sluchajcie mam pytanko czy widzialyscie taka sukienke w KDT czy moze gdzies indziej?chcialabym ja przmiezyc
![]() http://allegro.pl/item198562413__naj..._42_tu38_.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.