|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Depilacja miejsc intymnych
mam ogromny problem - nie wiem jak pozbyc sie bezbolesnie a zarazem skutecznie wlosow lonowych , bede bardzo wdzieczna za kazda porade !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: depilacja miejsc intymnych
bezboleśnie to na pewno nietrwale, nie da się tego niestety pogodzić
temat ten był już wiele razy poruszany poszukaj w wyszukiwarce, znajdziesz bardzo dużo informacji [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Bezbolesnie depilację można zrobić tylko przez:
- ogolenie (nie polecam , włoski wrastaja , rosną zwykle tak szybko ,że zabieg trzeba bardzo częśto powitarzać , a odrastające włosy są kłujące - depilację za pomocą kremu depilującego - łagodniejsza metoda, ale włoski też bardzo szybko odrosną, nie są tak bardzo kłujące jak po ogoleniu , ale może się zdarzyć ,że będziesz uczulona na krem. O innych metodach poczytaj na forum.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzieuje serdecznie za odpowiedz [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: depilacja miejsc intymnych!
z kremów do depilacji polecam ten z Eveline.
Ponadto polecam wyszukiwarke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: depilacja miejsc intymnych!
Popieram Natee..na samym czele forum już masz przynajmniej dwa wątki na ten lub podobny temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Czym Wy sie 'tam' depilujecie..?
bo ja używam golarki jednorazowej albo pianki do golenia.. ale za każdym razem mimo, ze włoski sa dobrze zmiękczone, to włosy wrastają, sa krostki, leci krew.. ;| a potem straszliwie odrastają.. ;/ pomocy.. !
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja miejsc intymnych
Ja miałam to samo. Ale podjełam drastyczny krok i zaczełam golic sie depilatorem. Na poczatku to był koszmar, ale kupiłam sobie fajy depilator z nasadką do wrazliwych miejsc. Nie powiem żeby w ogóle nie boli, ale dużo mniej. N apoczatku miejsce jest bardzo zaczerwiwnione i nawet troszke leci krew.ale po 2 dniach nie ma sladu, żadnycj krotek, czerwonych plam. włosy odrastaja bardzo wolo, sa słabe i jasniejsze. Naprwde polecam.Tylko trzeba mniec odwage i sie nie zniechęcać!!!!!POWODZENIA
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
w takim razie to chyba i ja się zdecyduję bo do tej pory nie miałam odwagi...dostałam dobry depilator philipsa chyba... z nakładką masującą do miejsc intymnych...mam nadzieję, że przezyję...hihih 3majcie kciuki
![]()
<<ZASŁUCHANA W GWIAZD WOŁANIE IDĄC DROGĄ GUBIE SIEBIE KAWAŁKAMI... ZASŁUCHANA W NIEBA GRANIE Z GŁOWĄ PEŁNĄ MITÓW WNIKAM W ŚWIAT MAGICZNY PEŁEN MROCZNYCH SZCZYTÓW... PŁYNĄC W IDEAŁU PARUJĄCYM ŚWIECIE DEPCZĘ Z TEGO ŚWIATA KRWI ZRODZONE KWIECIE... NIE SŁYSZĄC WOŁANIA SPRAGNIONYM POMOCY ...>> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kremy z mnóstwem chemii do depilacji tych miejsc...Hmmm...Depilator a używam, ale nie w takich miejscach. I też mam problem z "tą" depilacją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Zapraszam do gabonetu kosmetycznego w Szczecinie na depilacje goracym woskiem. Wiecej na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.