|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grecja Skotina Hotel-Orfeas /ewentualnie SYCYLIA?
Witajcie
![]() znalazłyśmy z przyjaciółką ciekawą ofertę do Grecji. kierujemy się głównie doborem jakiegoś dobrego hotelu, zeby w nim spac, a nie karaluchy zabijać :p no i padło na Orfeas, zdjęcia piękne, no ale to nie wszystko. ktoś miał do czynienia z tym hotelem, ze Skotiną? wrażenia? chcemy żeby to były luźne wakacje, nocne wypady na plażę i dyskoteki... może ktoś ma jakąś lepszą ofertę? BARDZO proszę o opinie. poniżej link do oferty Travelandii: http://travelandia.pl/index.php?main...p&idOffer=1894 drugi pomysł to SYCYLIA, był ktoś? jakieś ciekawe oferty? moja propozycja: http://www.indexpolska.com.pl/offer_200_9548.html Edytowane przez Lousie Czas edycji: 2010-03-06 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grecja Skotina Hotel-Orfeas /ewentualnie SYCYLIA?
Ja słyszałam , że Skotina to taka wioska jest
![]() Jeśli chcecie poimprezować to Paralię polecam .np hotel Atlantis *** lub może Hiszpania z fun-clubu , dość tanie oferty mają ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-03-06 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no ja właśnie też słyszałam, że ogólnie chociaż hotel ok, to nie ma nocnych wypadow na plaze, etc... a tego to ja nie reflektuję ;d ..
gash, jest tyle ofert, po prostu już nie wiem ! a GRECJA , hotel LILALO ? http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=1642 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zajrzyj jeszcze tam http://rego-bis.pl/offer_959_1069.html Byłam w tamtym rokuu i było cudownieeee ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grecja Skotina Hotel-Orfeas
Kurcze, ja też się napaliłam na to i na Sycylię, ale z Gulivera
Lousie, ja się zniechęciłam do tego campingu, bo jest 6 km od miasta ponoć i wszystko jest tam. Jakieś zabawy, dyskoteki itd. ![]() Jakoś mi sie to nie widzi.. Ja np. wolę gdzieś wyjść na dyskotekę. A ta oferta do Grecji, którą podałaś, to wydaje mi się, że jest to biuro, które współpracuje z FunClub-em, bo jest identyczna oferta ![]() Poza tym w tym hotelu więcej niż 2 obozy się nie zmieści, bo hotel jest na ok. 120 osób. Ja już troche się dopytałam koleżanki, która była tam rok temu. Napiszę Wam mniej więcej co mi odpisała ![]() W ofercie tego mojego biura jest napisane, że wstęp na dyskoteki jest od 16 lat, ale tego nie pilnują i 14-latki spokojnie wchodziły. Nie odpisała mi jeszcze co i jak z dystkotekami dokładnie, ale napiszę, jak mi odpisze ![]() Pisze mi, że do sklepów strasznie daleko nie jest, a jak już się dojdzie to jest tam wszystko. Blondynki nie mają wcale tak źle, ponoć gorzej jest w Egipcie ![]() W ofercie napisali, że plaża jest żwirowo!-piaszczysta, a ona odpisała mi, że wcale nie jest. "nawet pisze po angielsku na plaży ze jest jedną z najczystszych na tym wybrzeżu". Gniazdek w pokojach jest mało. Lodówek nie ma (gdzieś czytałam, że są). Z wycieczek fakultatywnych poleca Ateny i rejs na wyspę Skiatos. "Gdybym miała jechać jeszcze raz to wybrałabym te dwie, bo tak na prawde lepiej nie tracić słonka na tyle zwiedzania a Ateny i Skiathos są na prawde tego warte ![]() Jeszcze muszę się dowiedzieć jak z tymi dyskotekami, ale ja jestem nastawiona już na tą ofertę ![]() http://www.ecotravel.pl/oboz_let/grecja.htm tutaj są chyba wszystkie obozy ![]() Edytowane przez xilOx Czas edycji: 2011-03-17 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dziękuję Ci xilOx za wyczerpującą odpowiedź
![]() ustosunkowywałaś się do tego Orfeasa? .. ja chyba jednak nie chcę tam jechać, skoro to jest taka wioseczka... wolałabym jakieś bardziej imprezowe miasto. .. chociaż w sumie .. ja marzę tylko o maksymalnie plusowych temperaturach, żeby wrócić stamtąd czekoladowa, reszta mnie teoretycznie nie interesuje ![]() wypoczynek + słońce . to jest to ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No ja w sumie też jakoś nie chce niewiadomo czego
![]() Ja chce towarzystwa jednego osobnika ![]() ![]() No opalona też chcę być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W Grecji się opalisz spokojnie
![]() ![]() Co do tej Skotiny nie chciałam Cię zniechęcać bo sama nie byłam..sugerowałam się zdaniem innych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.