![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
z facetem czy bez?;-)
Wybieracie sukienke z facetem czy bez?;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: z facetem czy bez?;-)
Cytat:
![]() ![]() jedyne co to sukienke poprawinową wybierałam a w sumie kupiłam z facetem bo akurat weszliśmy do sklepu ... zobaczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
bez. faceci sie do tego po prostu nie nadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a ja wybieralam z. no moze nie do konca, bo znalazlam taka jaka mi sie podobala i poszlam z nim ja mierzyc (w przesady jak juz wczesniej wspominalam nie wierze). byla to uzywana sukienka - bo na tamten czas kiepsko stalismy finansowo i nie wiedzielismy jescze czy mozemy liczyc na pomoc rodzicow (pozniej okazalo sie ze mozemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BEZ!!! Jaki facet miałby cierpliwość? A poza tym dla nich wszystkie kiecki są takie same. Żadni z nich doradcy. Nie to co mama albo przyjaciółka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jasne że bezzzz....
![]() ![]() ![]() ![]() PozDraWiaM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ZZZZZZZZZZZZ
![]() mamy podobne gusta, a mój facet wie co ładne, co z sukienką nie tak, nawet pytał panią w salonie jak sie poprawnie wiąże gorset ![]() Któregos dnia weszłam do salonu z koleznaką i tak z ciekawości (juz niby miałam wybraną suknię) przymierzyłam suknię całą toffi. I zaczeło się... wreszcie sie sobie podobałam, a nawet 2 panom ktorzy towarzyszli swoim dziewczynom. Pozniej pokazałam swojemu facetowi zdjęcia sukienek w tym kolorze, powiedział ze są EXTRA i taką uszyłam. A do ślubu on pomagał mi sie ubrać. Wiedział jak zawiązać, jak podpiąć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bez, własnie dlatego ze mamy gust podobny! on mmial do mnie zaufanie ze nie wyskocze w czyms strasznym a chcielismy zeby bylo zaskoczenie ja go tez nie widzialam w calym stroju i bardzo sie cieszymy ze tak wyszlo. bylo mile zaskoczenie jak ladnie sie ubralismy i ze nam sie nawzajem podobamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja, jako, że zamawiałam suknię przez net, w której się zakochałam - pokazałam tylko zdjęcie jej narzeczonemu i też był zachwycony. Jeśli chodzi o przesądy, to wole chuchać na zimne, więc sukienki żywej nie widział i zobaczy ją dopiero na mnie w dniu ślubu...
Jednak dyskutowałam z nim na temat fryzur i takich tam. Mimo wszystko zależało mi, żeby poznać lepiej jeg zdanie i nie wyskoczyć jakoś tak, żeby miało mu się nie spodobać. Na szczęście gust mamy podobny, więc każdy mój pomysł odbierany był pozytywnie. No, może nie do końca ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
u mnie głównym doradcą w wyborze sukienki był tato, ale nie żałuję, bo gust do takich rzeczy ma tylko nie wiem gdzie go tak wyrobił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chciałam żeby mój narzeczony zobaczył mnie w sukni w dniu ślubu jako zaskoczenie, że dopiero w ten dzien widzi jak wygladam. Taka mała niespodzianka. Jednak co do garnituru to ja jego widziałam wcześniej. A zresztą nie chciałam wystawiać cierpliwości mojego narzeczonego na całodniowe chodzenie po sklepach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja biore osobno slub cywilny ,osobno koscielny (cywilny juz nie dlugo) i do cywilnego wybieram z moim facetem ,ale do koscielnego bede wybierac bez niego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Pewnie, ze bez!!!!! chociaz, nie powiem - korciło mnie, żeby go zabrac do salonu, cos pokazać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niewidział sukni, tylko jej zdjęcie w gazecie
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
A ja bylam z facetem i ciesze się z tego, powiedzial bardzo obiektywnie w czym ok a w czym nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Ja słyszałam, że najlepszym doradcą jest mama, że nikt tak jak ona Cię zna i wie w czym najlepiej wyglądasz. Jak będę na etapie kupna sukienki, to wezmę ze sobą mamę, żeby mi doradziła. Już teraz pytam się o jej zdanie, jak przeglądam fotki sukni ślubnych w internecie. Jak narazie się zgadzamy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A ja mam juz wybrana sukienke a sukienke wybralismy razem z moim narzeczonym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja bez i do dnia slubu nie zobaczy a to dlatego ze byłam swiadkiem gdy pan młody zobaczył pierwszy raz młoda w dniu slubu ubrana, uczesana i umalowana. Nie zapomne jego miny do konca zycia. Dosłownie miał łzy w oczach. Polecam warto!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W dzień ślubu doszedł tylko fryzjer i welon, makijaż robiłam sama, więc wyglądał tak samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
jasne że bez-cały efekt w tym że nasz ukochany ma nas zobaczyc w dniu slubu i ma mu szczęka opaść-hihih-a tak to nie ma żadnej niespodzianki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ja sie pzryznam ze próbowałam z....NIE polecam!, mnie cholera wziela juz po 1h pzrymierzania, a jego po 5 minutach, pomijajac fakt ze przynosil mi na wieszakach suknie dla starych bab...starał sie biedny jak moze ..ale zrobcie tak jak ja następnym razem ..mozecie pojsc z teciową albo przyjaciólką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie BEZ! Nie wytrzymałaby tego nerwowo, poniweaż jestem bardzo niezdecydowaną osobą. Chciałam mu tego zaoszczędzić a poza tym taka jest już u nas tradycja, że Pan Młody do końca nie wie w czym wystąpi jego wybranka. Ja mojemu nawet zdjęcia nie pokażę -niech główkuje - powiedziałam mu tylko jaki kolor!
Słyszałam też, że niektórzy mężczyźni nie życzą sobie, by przy wyborze garnituru była obecna narzeczona - tak dla przekory ![]() Ale generalnie wszystko zależy od pary!!! Buziaczki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dokladnie moj narzeczony to najlepszy doradca cokolwiekj kupuje kupuje zawsze z nim on najlepiej mi doradzi zawsze szczerze powie czy ok czy zle wygladam i sam czaesto kupouje mi ubrania i sa rewelacyjne ma naprawde dobry gust i anielska cierpliwosc czasem mi sie wydaje ze on bardziejlubio zakupy niz ja
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Ja nie zamierzam pokazywać się w sukni ślubnej do "tego" dnia, i mój ukochany to rozumie. To będzie bardzo fajna niespodzianka, no i do końca ten dreszczyk....hmmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Ja wybierałam bez mojego męża. Faceci się do tego nie nadają. Absolutnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja chodziłam za suknią z moim TŻ. Nie dość,że miał cierpliwoś i spokojnie sobie siedział jak przymierzałam, to jeszcze mówił w czym dobrze wyglądam a w czym nie.
My, wszystko dla mnie na ślub kupujemy razem ![]() Nie wierzę w przesądy ![]() Poza tym, z mamą nie mogłam chodzić bo w grudniu złamała nogę w kostce i dopiero w zeszłym tyg zdjęli jej drugi gips. bo po pierwszym sie nic nie zrosło, a teraz ma śruby, no i uczy sie chodzić. Tak więc mama odpadła, jeśli chodzi o poszukiwania sukni. No a przyjaciółka mieszka daleko, więc też nie mogła mi doradzić ![]() Tak więc został mój TŻ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.