|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zaburzenia cyklu i brunatny śluz
Witam! Mam 17 lat i około miesiąc temu pojawiły się zaburzenia w miesiączkowaniu tj. okres pojawił się około 2 tyg. wcześniej, po czym gdy się skończył, za tydzień pojawił się kolejny, teraz miesiączka sama w sobie się skończyła ale utrzymuje się tydzień już gęsty, brunatny śluz. Oczywiście wybieram się do lekarza, aczkolwiek najpierw chciałam bym się dowiedzieć jakie mogą być tego zjawiska przyczyny, żeby nie doznać szoku potem w gabinecie
![]() Będę wdzięczna za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zaburzenia cyklu i brunatny śluz
może to zaburzenia hormonalne ..koniecznie idź do lekarza ten Cie zbada i wykluczy ewentualne choroby typu nadżerka czy torbiel mnie się pojawiła trzy dni temu wcześniejsza miesiączka i już dziś byłam u ginekologa. Pamiętaj im szybciej tym lepiej dla Ciebie !!!! a bez badania i dokładnego wywiadu nie da się tak naprawdę postawić trafnej diagnozy bo zbyt wiele czynników może mieć na to wpływ.
Idź do ginekologa !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.