![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Posiadaczki kotkow, piesko, zolwikow, rybek i innych zwierzatek domowych i nie :)
Przeszperalam wszystko i takowego watku nie znalazlam chyba ze przeoczylam, jesli tak to przepraszam bardzo.
Kochane dziewczynki, moze chcecie sie pochwalic jakie macie zwierzaka w domu?? Ja mam kotka, w sumie to juz kocur, ma 15 lat jest bialy w czarne laty. Jest strasznie kochany i madry. Z relacji mamy dowiedzialam sie, ze byl obrazony na mnie kiedy wyjechalam i go zastawilam. Dostalam go na komunie, wiec baaardzo sie z nim zzylam i wielokrotnie mu mowilam, ze wyjezdzam i ze bede tesknic i ze go bardzo kocham itp. Mama mowila, ze nie moze sobie miejsca znalesc, chodzi i miauczy, szuka czegos, zaczepia kazdego zeby poszedl sie z nim pobawic do wanny (ulubione miejsce zabaw). Kiedy przyjechalam po pol roku, nie chcial na poczatku do mnie przyjsc -nadal byl obrazony, ale przekupilam go dziecinnym sposobem, pokazujac zabawke i znow mnie kochal ![]() ![]() Mialam tez 3 piski. Pierwszy zdech na nosowke, przy drugim znalazl sie wlasciciel (mialam go caaale 24h), a 3 z sytuacji rodzinnej musialam oddac do domku z ogrodkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Posiadaczki kotkow, piesko, zolwikow, rybek i innych zwierzatek domowych i nie
Ach wiem jaki to straszny bol kiedy sie wyjezdza daleko i na dluzo i zostawia sie w domu ukochane zwiarzaki. Chyba tesknie za nimi bardziej niz za kim kolwiek innym.
A wiec ja mialam trzy pieseczki. Jednego niestety musielismy uspic 9 miesiecy temu z powodu raka. A nazywal sie.. Iwan ![]() ![]() Kolejny - Jeny - rowniez znaleziony kiedy jeszcze byla szczeniakiem. Teraz jest 5 letnim, sporych rozmiarow, szalonym psiakiem. Zawsze spala pod moim lozkiem, czasmi w nocy niepostrzezenie wslizgiwala sie do mojego lozka, spychajac mnie w kat. Zazwyczaj ja wyganialam z powrotem pod lozko, ale jak wroce do domu to bedzie mogla ze mna spac ile bedzie chciala. A jak nie bedzie chciala to ja na sile zatrzymam hehe ![]() Kolejny piesek Argo. Byl z nami ok. 1,5 roku. rowniez musielismy go uspic, bo biedaczek byl juz doyc stary i jak to owczarki niemieckie czesto maja, ten tez mial problem z tylnimi lapakami. A do tego doszly straszne paralize i padaczka. To juz sie stalo po moim wyjezdzie wiec nie moglam sie nawet z nim pozegnac :-(Bylo kochany - mimo swojego wieku i klopotu z tylnimi koncznami - uwielbilal sie bawic, szalec i biegac za patykiem. I uwielbial mnie... chodzil za mna krok w krok. No wiec zostala sama Jeny. Ale od miesiaca ma nowego towarzysza - Argo II. Mlody wilczurek. Byl u strasznych ludzi, ktorzy go nie karmili i pewno tlukli. Ale teraz jest w dobrych rekach. Jeszcze nie mialam okazji go osobiscie poznac... dopiero za rok. Ciezko mi bez moich pieskow. To takie kochane i szczere stworzonka. Daja nam tyle radosci i wszyskiego, a w zamian oczekuja tylko naszej milosci. Juz nie moge sie doczekac kiedy je znowu zobacze i usciskam. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Posiadaczki kotkow, piesko, zolwikow, rybek i innych zwierzatek domowych i nie
He, dziewczynki, czy procz Olivii i mnie nikt nie ma swojego ukochanego pupila??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja jestem fanka zwierzatek szczegolnie tych moich mam dwa pieski.Ten starszy to suczka rasy mieszanej
![]() ![]() Nuka jest ze mna od zerówki!!! no z miesieczna przerwa gdy to uciekla podczas burzy i po miesiacu wrocila z okropna grzybica ![]() Mimo ze Saba jest psem dosc nieusłuchanym to i tak nie zamienilabym jej na zadnego innego psa. Rzecz jasna ze Nuki rownież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A ja mam koty:siedmioletnią Penelopę i roczną Didi,która kuleje na tylną łapę.
No i mam też królika- Pana Kicka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja mam dwa psy, jednego z nich w moim avku
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
sliczny psiak! moj pierwszy piesek byl podobny do Twojego... moze jeszcze sobie takiego sprawie? Na razie namawiam TZ do JAKIEGOKOLWIEK zwierzatka sposrod: kotka (sama nie wiem czy to dobry pomysl bo co bedzie w wakacje jak bedziemy chcialie gdzies pojechac na kilka mieseicy?), swinki morskiej i kroliczka (to juz mniejszy wakacyjny problem bo spakuje go w klatke i pojedzie do brata, ktory mieszka nie daleko ale za to ma zadziornego kota). W moim avku jest moj ukochany i jedyny kocurek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam kochanego królisia - Olka, który mi ostatnio choruje
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hmm... a ja chcialam wstawic zdjecie mojego psiaka, ale nie mam pojecia jak. Moze mi ktos podpowiedziec?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jak piszesz odpowiedź, to zamiast po napisanu nacisnąć na "Wyślij szybką odpowiedż" , klikasz po prawej stronie, czyli "Zaawansowane opcje".
Jak Ci się włączy okno to pod nim znajdziesz "Zarządzaj załącznikami". Wchodzisz w to - wyskoczy Ci osobne okienko i tam możesz dodawać obrazki. Polem robisz załaduj i gotowe ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Sliczny kroliczek!! I taki madry... czyta gazete
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja tez mam króliczka- Neskę
2 koteczki- Dzużika i Fiśkę koszatniczke- Dżordża
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A ja mam kotka - przybłęde
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No śliczny ten kotunio, kocham koteczki
![]()
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
To i ja dodam swoje trzy grosze.
Mam kundla czarnego-Antek się zwie ![]() Dwie papugi Kasię i Basię(parka) ![]() I od soboty nowego lokatora, kocurka-Maćka. Parę lat temu miałam owczarka niemieckiego suczkę-Dianę i kotkę-Sarę,świnkę morską-Magdę,i było jeszcze parę chomików każdy z nich nazywał się Tuptuś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja to nie wiem czemu, ale wiekszosc chomikow tak sie nazywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
A ja miałam króliczka Tuptusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Pies ma 14 lat i strasznie wielki z niego łakomczuch.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Dołączam. Wybaczcie nie mam zdjęcia mojej kotki. Nazywa się Gruszka ma 4 latka i jest nierasowym kotkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ja też kocham zwierzęta
![]() teraz są w domu rybki oraz pies znajda, który jest wpatrzony w mojego szwagra a marzy mi się mieć i psa i kota, ale nie w mieszkaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A ja mam chomiczka Stiuarda. Ma dokładnie rok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Zwierzątka poprostu kocham od dzieciństwa
![]() ![]() Mieszkam w małym domku z dużym ogrodem, z dala od miasta więc zwierzaki przeważnie przebywały na dworze (oprócz chomików, rybek, żółwi, myszek itp.) Aktualnie jestem szczęśliwą posiadaczką kochanego kociaka ![]() rosyjski-niebieski ![]() ![]() ![]() alem sie rozpisała ohoho hehe ![]()
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
A więc, mam tak około 8 koteczków (w tym tylko jeden kocurek);p
I jednego pieska;p ![]() Słodziakiiii;p
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
świnka morska angorska - Fizia
![]() piesek York miniaturka - Figa ![]() ![]() ![]() ![]() fidża.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
madelajnn jeejku jaki śliczny piesiunio
![]() ![]()
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam papugę o imieniu Kikut
![]() oraz 10-cio miesięczną czarną labradorkę o imieniu Negra ![]() a piesek madelajnn (Figa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mojego pieska już nie ma
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.