|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
!!!!!! Wymiana !!!!!! Zapraszam !!!!!!
PROSZę O ZAMKNIĘCIE TEGO WąTKU - PRZYPADKOWO ZAŁOŻYŁAM DWA NIEMAL IDENTYCZNE!!
Witam!! Zaznaczę, że nie poszukuję niczego konkretnego - jak mi się coś spodoba to wile za to oddam ![]() Oto co mam dziś do zaoferowania: 1. Zielona bluzeczka w paski rozmiar uniwersalny, na moje oko s-m. Nienoszona, ale ma poucinane metki. 2. Torebka REPORTER wysokość: 18 cm bez rączek, szerokość: ok 26 cm 3. bluzka biała w czerwone kwiaty przywiezona z włoch, nienoszona, jeszcze z matką, rozmair z metki m/l, wg mnie s/m 4. bluzka - sweterek w pasy firma FOUR SEASONS
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2007-06-22 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!!!! Wymiana !!!!!! Zapraszam !!!!!!
zdjęcia by sie przydały
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194957 - zdjęcia są tutaj, nie wiem jak to się stało, ze założyłąm wątek dwa razy prawie w tym samym czasie :/ do kogo napisać, żeby jeden z nich usunął?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
napisz w watku ze prosisz o jego zamkniecie.. jak moderator przeczyta ten post to powinien zamknac
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.