Milicjaaaaa!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-13, 17:56   #1
nan
Wtajemniczenie

Milicjaaaaa!!!

„W dniu dzisiejszym wymierzyłem mandat karny Marianowi Z. w wysokości 100 zł (słownie: sto złotych) za to, że wjechał do miasta koniem osranym jak krowa”.

„Podczas oględzin drogi asfaltowej ujawniono ślady gwałtownego hamowania kopyt końskich i zmiany biegu z prawej strony jezdni na lewą.
W wyniku ostrego hamowania konia denat wyrywając garść włosia z grzywy uderzył głową o podłoże asfaltowe, w wyniku czego doznał złamania podstawy czaszki i rozerwania mózgu. Mimo starannie prowadzonego dochodzenia nie stwierdzono przestępczego działania osób trzecich i konia”.

„Artysta malarz pokojowy stał przy oknie w momencie, gdy go ujrzałem. Zapytałem co on tak stoi. Powiedział, żebym spadał i dalej stał sobie. Poszedłem więc pod drzwi jego mieszkania i zapukałem. Zapytał, kto tam? Odpowiedziałem: »Krasnoludek«. Malarz popadł w strach i nie namyślając się długo wyskoczył z położonego na pierwszym piętrze balkonu i doznał obrażeń ciała”

„Na trawniku w Rynku leżał jak zwykle obok ławki znany mi Zygmunt J. Wymienionego obywatela nie legitymowałem, gdyż znam go osobiście, a i tak wymieniony nie nosi przy sobie dowodu osobistego, więc legitymowanie nie miałoby najmniejszego celu. Podany mu probierz trzeźwości nie zmienił koloru warstwy wskaźnikowej, ponieważ Zygmunt J. nie był w stanie nadmuchać w probierz”.

„W ostatnią niedzielę wracający z kościoła ludzie powiadomili tutejszy Posterunek MO, że na trawniku obok kościoła leży spity do nieprzytomności Zygmunt J. i ksiądz proboszcz bardzo prosi, aby go stamtąd uprzątnąć. Natychmiast udałem się na wskazane miejsce i stanowczym tonem wydałem spitemu do nieprzytomności polecenie, aby natychmiast zmienił miejsce. On odpowiedział mi bełkotliwie, że nie zna przykazania, które by nakazywało mu stać na baczność pod kościołem i bezczelnie leżał dalej”.

„W miejscu swego zamieszkania Kazimierz C. cieszy się poważaniem. Wprawdzie często upija się do nieprzytomności, ale leży wtedy spokojnie na drodze i nikogo nie zaczepia. Dlatego chuliganem w naszej wsi nie jest i cieszy się u nas zasłużenie dobrą opinią (...)”.

„Zapytany przeze mnie Maciej K. dlaczego wraca dziś do domu rowem melioracyjnym, a nie drogą publiczną, jak normalni ludzie, ten odpowiedział mi, że robi tak zawsze, gdy nieco wypije. Szanuje bowiem przepisy kodeksu drogowego i nie chciałby komplikować ruchu pojazdów na drodze publicznej. (...) Wydaje mi się, że Maciej K. postępuje społecznie, bo gdyby wszyscy pijani tak robili, nie byłoby tylu pieszych rozjechanych przez samochody (...)”.

„Za odstąpienie od czynności służbowych podejrzana o nielegalny wyrób spirytusu Genowefa T. zaproponowała mi do wyboru: pełne wiadro wysoko procentowego bimbru albo stosunek z jej osobą, przy czym ja w tym dniu na stosunek z jej osobą nie miałem większej ochoty (...)”.

„Podejrzany Witold W. dokonał czynu lubieżnego w ten sposób, że podczas imienin, będąc pod wpływem alkoholu, uchwycił Mariolę F. za jej przyrządy płciowe. Pokrzywdzona oświadczyła, że nie będzie składać wniosku o ściganie i zażądała ode mnie adresu podejrzanego. No ale nie dałem”.

„Mariola J. zgłosiła dziś w tut. komendzie, że Witold W. wracając po pijanemu z dyskoteki w restauracji Carpatia dopuścił się wybryku nieobyczajnego wobec nieletnich dziewcząt, gdyż okazywał im publicznie swe dewocjonalia (...). Zatrzymałem W. do okazania”...

„Elżbieta T. powiedziała mi ustnie, że mąż często ją bije, lecz gdyby nawet ją zabił, to i tak nie pójdzie na niego ze skargą na policję”.

„Poszkodowany A. zażądał, aby w protokole umieścić wpis, że został zabity, a nie pobity przez syna. Mimo tego oświadczenia nie może być mowy o przestępstwie morderstwa, bo A. dalej siedzi w tym czasie na krześle”.

„Moja żona Elżbieta od dłuższego czasu całkowicie uniemożliwia nasze współżycie seksualne poprzez grę na flecie, zwłaszcza w godzinach nocnych, co w moim przypadku jest niedopuszczalne i szkodliwe. Moje prośby, by zaprzestała gry na flecie, w czasie kiedy powinna ze mną współżyć, nie przyniosły pożądanego skutku. Dlatego nie widzę dalszych szans na współżycie z tą fleciarą (...)”.

„Wyrażam uzasadnioną obawę, że ściąganie dalszych rat alimentacyjnych z osoby Wacława D. może natrafić na pewne trudności, ponieważ do naszego Posterunku MO nadeszła wiadomość ze Stargardu Szczecińskiego, że Wacław D. aktualnie się powiesił”.

„Ścisły związek miał z tą tragedią alkohol, który na skutek upojenia i zaśnięcia mógł spaść ze schodów na krawężnik, doznając źle skutkujących obrażeń. Bez udziału osób trzecich mężczyzna tracił wielokrotnie równowagę i upadał. Przypadkowi przechodnie próbowali pomóc w podniesieniu z ziemi, ale nie dawało to oczekiwanych efektów, gdyż wspomniany mężczyzna nie angażował się do osiągnięcia tego celu. Dalszy przebieg zdarzeń z jego udziałem jest nieznany aż do momentu znalezienia go w stanie nieprzytomności w pozycji horyzontalnej na pograniczu chodnika i jezdni. Uszkodzenia ciała miał w okolicach potylicznych głowy, powstały na skutek działania tępego, twardego narzędzia. Mogły powstać w wyniku upadku z wysokości własnego wzrostu”.

„Donoszę, że dnia pierwszego maja ustawiono w moim mieście trybunę honorową dla ważnych towarzyszy. Zrobiono ją z dwóch przyczep traktorów. Kiedy tłum defilował przyczepy się rozjechały nagle i towarzysze wpadli do środka. W tym momencie na twarzach maszerujących widać było WROGIE UŚMIECHY”.

„W dniu 17 kwietnia 1980 roku z polecenia oficera dyżurnego udałem się na ulicę Partyzantów, gdzie nietrzeźwy Jarosław R. oddawał prywatnie mocz i inne ekstramenty fizjologiczne, co czynił w biały dzień publicznie pod oknami budynku Komitetu Miejskiego PZPR. Wezwałem go, by natychmiast zaprzestał tych czynności, lecz na moje wezwanie Jarosław R., zareagował negatywnie (...).”
nan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 19:09   #2
Akicia
Raczkowanie

Dot.: Milicjaaaaa!!!

ale ubaw

Stary 2005-07-14, 07:58   #3
Aranka
Zakorzenienie

Ale się uśmiałam...
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-16, 19:21   #4
Flofferek
Zakorzenienie

Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-17, 13:17   #5
Nataniella
Raczkowanie

Cytat:
„Podejrzany Witold W. dokonał czynu lubieżnego w ten sposób, że podczas imienin, będąc pod wpływem alkoholu, uchwycił Mariolę F. za jej przyrządy płciowe. Pokrzywdzona oświadczyła, że nie będzie składać wniosku o ściganie i zażądała ode mnie adresu podejrzanego. No ale nie dałem."
Nataniella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-18, 21:35   #6
Unsterblich
Raczkowanie

Unsterblich jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-26, 10:09   #7
Sheril
Zadomowienie

GG do Sheril

WWW.DOGOMANIA.PL - zainteresuj się losem zwierząt!

www.nailsbymagda.pinger.pl Mój blog pazurkowy. Moja pasja. Zapraszam!
Sheril jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 18:07   #8
nirshya.dwbh
CraftMod

GG do nirshya.dwbh

Niezłe

nirshya.dwbh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 19:05   #9
xyoko
Zakorzenienie

dobre
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-06, 19:56   #10
msdaisy
Przyczajenie

GG do msdaisy Wyślij wiadomość przez MSN do msdaisy

Świetne. Po prostu świetne.
Stary 2007-06-14, 13:55   #11
truskaffka
Zakorzenienie

and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-15, 17:02   #12
Darus
Rozeznanie

heh
Stary 2007-06-18, 14:00   #13
kosmita77
Zakorzenienie

padaka!!!!!!!!!!
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-18, 18:36   #14
mmmartha
Rozeznanie

dobre
mmmartha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości